Publicitat
Comunicació · 6 de Novembre de 2010. 09:57h.

Rahola denuncia el "bonisme babau" amb l'islamisme radical

La periodista critica que la mitjancera de Cunit hagi quedat en una "nova indefensió"

Rahola denuncia el "bonisme babau" amb l'islamisme radical

Pilar Rahola, en una imatge d'arxiu

La periodista Pilar Rahola ha denunciat la tolerància dels polítics catalans amb l'islamisme radical. Rahola ha acusat l'administració de deixar la mitjancera de Cunit, Fatima Ghailan en una situació de "nova indefensió", després de la sentència condemnatòria a l'imam del poble i al president de l'associació islàmica, perquè l'alcaldessa "no té previst desautoritzar-los com a interlocutors". En un article a La Vanguardia, Rahola ha dit que casos com el de Ghailan "n'hi ha molts".

"Això ès Happylandia, el flower power de la multiculturalitat, i tots a riure-se'n de nosaltres, que per això posem cara de babaus". "Perdonin, però, estem bojos? Saben el que significa que l'administració validi els líders dels moviments fanàtics salafistes? Bé, ho dic amb pena. No sé si em fa més por l'activisme, finançat i ben organitzat que tenim a casa o el bonisme babau, irresponsable i suïcida dels nostres polítics. No és que dormim amb l'enemic. Es que li fem el llit!", ha finalitzat Rahola.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 Julius, Martorell, 10/11/2010 - 12:45

Qué asco me dan algunos!!!! Ese desprecio por la infancia desde la prepotencia de un macho adulto. Ustedes dan asco. Rahola se quedó corta con Dragó. Es lo peor

#45 Mentiendes???, bcn, 10/11/2010 - 11:30

Rahola, léete lo último de Paul Austler: se acostó con una menor. Y a ella le encantó

#44 Jacinto, Huelva, 09/11/2010 - 14:19

Senyora Rahola, le escribo aquí porque he visto este comentario suyo, pero es para FFELICITARLA por lo que dijo de Sanchez Dragó. ¡qué asco de personaje! Gracias por ser la voz de los indignados, que somos muchos.

#43 ., B., 09/11/2010 - 10:48

Felicitats.

#42 Pep, B., 09/11/2010 - 10:47

Pilar, felicitats.