Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2013. 10:43h.

Rahola denuncia la "brutal cacera dels Pujol"

"Un procés mai no vist d'assetjament sistemàtic a tota una família"

Rahola denuncia la "brutal cacera dels Pujol"

Una imatge de l'article

La periodista Pilar Rahola ha denunciat que "els mitjans més salvatges de Madrid es dediquen a la cacera dels Pujol, en un procés mai no vist d'assetjament sistemàtic a tota una família, pel sol fet de ser parents del polític".

Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, ha remarcat que "en l'entrevista de Susanna Griso, Pujol deia que si van contra ell deu ser perquè significa alguna cosa a Catalunya, i així és, i per això és una peça major molt anhelada".

"El sorprenent és que aquesta brutal cacera es faci sense que cap estament de l'Estat no ho impedeixi. Quedem, doncs, que això va de debò, i tots les passes que es donen caminen en la direcció de preguntar al poble català pel seu destí", ha reblat.

L'escriptora també ha criticat "la publicitació de l'esborrany de la declaració de sobirania, amb un text tan tancat com el procediment" malgrat afegir que "personalment m'encanta el text i no canviaria una coma".

Rahola s'ha preguntat: "no és important aconseguir un consens ampli, per tenir la màxima legitimitat en un procés històric d'una gran complexitat?" "Si és així, les passes han estat matusseres fins ara i han donat la imatge de patrimonialitzar a dues bandes el que ha de ser patrimoni de molts", ha insistit.

"A més, donen ales als socialistes, desesperats per trobar excuses solvents per dir no a la consulta. Sens dubte en el tàndem Mas-Junqueras no falta gosadia, ni compromís, ni convicció, però comença a faltar una mica de finezza", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#46 Pere Subirach, Barcelona, 14/01/2013 - 01:17

Prou de fotre merda als Pujol-Ferrusola!

Jo també tinc un McLaren-Mercedes de 300.000 euros i l'estic pagant poc a poc amb el meu sou de funcionari nivell C. Tot és posar-se.

#45 Dudas más que razonables, bcn, 13/01/2013 - 23:13

Los antecedentes de Pujol; Banca Catalana, sus amistades; J. de la Rosa y Estevill. El asunto de las ITVs, el caso Palau, y el extraordinario hecho de que los cinco hijos hayan triunfado en los negocios, introducen dudas más que razonables sobre la honorabilidad de la familia Pujol.

#44 ju, bcn, 13/01/2013 - 14:25

De corrupteles no se'n salva ningú dels qui han tocat poder...i els espanyols són els primeres de la llista.

#43 BEJOTA, bcn, 13/01/2013 - 13:28

Sra. Belén Esteban-perdón ,Pilar Rahola-:La Llei és per a tothom encara que vostè no li agradi.CIU no són els lladres ni els defraudador ;són les persones.

#43.1 Font Cuitora, La Llacuna, 13/01/2013 - 20:22

Quines són les persones sobre les que hi ha una sentència judicial ferma per lladres i defraudadors ?

#42 Bernat, Barcelona, 13/01/2013 - 11:33

El que és brutal és la capacitat de mangonejar dels convergents. Fot por que la Catalunya independent caigui en mans d'aquesta gent tan corrupte. Això serà el cortijo dels Pujol amb el Mas de masover, com el sue nom indica.