Comunicació · 6 d'Octubre de 2011. 09:44h.

Rahola denuncia que va ser "censurada" a Onda Cero

Creu que "es van posar nerviosos" després de criticar Herrera i als informatius d'Antena3

Rahola denuncia que va ser "censurada" a Onda Cero

Pilar Rahola

La periodista Pilar Rahola, en declaracions a Periodista Digital, parla dels seus acomiadament d'Onda Cero i lamenta que "és la primera vegada que en 30 anys algú em censura per les meves opinions polítiques".

"Els meus articles poden ser molt potents i molt sanguinis però mai injuriosos. No és el meu estil i no ho necessito", afegeix. Malgrat això, deixa clar que l'emissora "ha exercit el seu dret a tenir a qui vol. I jo he exercit el meu dret a opinar lliurement i ho continuaré fent".

"Si tingués algun problema amb l'empresa, en cinc anys hauria d'haver hagut alguna queixa. Julia mai va rebre cap. El primer cop que Ferrari (president d'Onda Cero) crida a Julia per dir-li que això no pot ser és arran d'aquest article publicat a La Vanguardia", recorda.

Rahola també considera que el fet de criticar els informatius d'Antena 3 per preguntar si una pel.lícula en català havia de representar a Espanya li ha passat factura. "En sortir la pregunta, que jo critico, sobre la pel.lícula Pa negre es van ajuntar les dues coses en la mateixa setmana. Aquí és quan diuen 'fora'. Fora per la pregunta i per l'article".

"El que em sembla estrany és que els vaixells insígnia de la casa, que són Júlia Otero i Carlos Herrera, es van mostrar en contra de la decisió. Julia va dir que no estava d'acord i que em valorava professional i personalment. Carles no només va dir no estar d'acord sinó que va subratllar que no tenia res a veure amb això. Això ha estat molt noble per la seva part", elogia.

"Li tinc molt afecte a Carlos Herrera però em va molestar el seu comentari. Li vaig contestar des del respecte que li tinc i crec que ell ho assumeix així. Estic convençuda que Carlos Herrera no sabia que s'hagués produït cap trucada", deixa clar.

"I entenc que es van posar nerviosos per la publicació d'un article en un diari tan important com La Vanguardia en el qual es posa en qüestió el periodista estrella de l'emissora en un tema tan sensible com el català", conclou.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Ja, Pucels, 31/03/2016 - 09:32

Hasta los cjnes de los catalanes indptistas. A la mierda.

#5 lo pescador del Fluvià, Esponellà, 06/10/2011 - 21:11

El tal Herrera anuncia pastas Gallo. A casa, ja no en comprem.

#3 jajajjaaaa, barcelona, 06/10/2011 - 13:41

La Rahola solo va por la pasta......cobrando de todas partes chillando cuando no le hacen caso y haciendo apologia del terrorismo de estado israeli.........que se vaya a Csjordania de colona tanto que habla.....una iluminada que se piensa que esta en posesion de la verdad

#3.1 pepe, andorra, 06/10/2011 - 19:09

el estado de israel no hace terrorismo, solo se defiende con las mismas armas con q le atacan. Esta noche vere de nuevo MUNICH solo para pensar q ojala todos los estados hicieran lo mismo. Al fuego, con fuego. Por cierto mirate un reportaje en youtube q se llama pallywood o algo asi.

#3.2 jojojojojojojojo, b., 07/10/2011 - 11:28

jajajaja, estas enfermo

#2 Pimpollo, Vic, 06/10/2011 - 10:20

Censurar a Rahola debería ser considerado como mérito....

#2.1 Uno de vic de verdad, vic, 06/10/2011 - 10:56

Lo que es un mérito es que alguien pierda el tiempo leyendo tus tonterias.

#1 Maribel, Montcada, 06/10/2011 - 10:11

Pilar Rahola és fica soleta als nius de serps com aquest .
Ella ja sabia que tard o d'hora li picarien.
sortosament te la pell molt dura i se'n sortirà prou bé.

#1.1 Jacint, Barna, 06/10/2011 - 10:57

Doncs a mi m´agrada que hi sigui, perquè com a mínim diu coses sensates i a favor de Catalunya, en un lloc molt difícil, on no les diu ningú.