Publicitat

La periodista considera la DUI una "decisió precipitada"

Rahola desaccelera

La periodista Pilar Rahola, en un article a La Vanguardia, defensa que "cal mesurar bé els èxits aconseguits i no trencar-los amb decisions accelerades". Rahola creu que "l'agressivitat del Govern espanyol" té com a objectiu "que tot vagi encara més accelerat, i així, en la mesura que s'esgoten els tempos, es consolida la justificació d'una actuació repressiva".

"Si aquestes són les intencions, les de la causa catalana haurien de ser les contràries. És a dir, contrarestar la precipitació agressiva de l'Estat amb paciència i intel·ligència, perquè cal consolidar els èxits d'imatge aconseguits", remarca.

"Si els sectors més radicals centralitzen el relat independentista i ho aboquen a decisions precipitades (i la DUI ho és), només es remarà a favor dels que volen derrotar-lo. És un joc d'escacs on una mala jugada pot fer perdre peces valuoses de la partida", afegeix.

"Catalunya està més a prop que mai d'aconseguir validar els seus drets en l'esfera internacional. Però si el cor calent venç el cap fred, es pot espatllar tot. No es tracta de protagonitzar selfies èpics. Es tracta de canviar la història ", conclou.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#51 Paco , Barcelona, 08/10/2017 - 00:19

Tienes razón Pilar, esto es una partida de ajedrez y ahora toca hacer limpieza de independentistas en escuelas, cuerpos de seguridad y demás instituciones infectadas.La armasteis y se mostró la ponzoña que ahí hay....haremos buena limpieza no tengas dudas....tu sigue jugando al ajedrez la petanca o a lo que te plazca y si no te gusta España puerta

#50 Javier, Madrid, 07/10/2017 - 21:00

Todos conocemos sus opiniones independentistas y lo que ha dicho en dichos programas hablando muchas veces demás.
Ahora también vemos como recula
¡¡¡Recule usted sin miedo aunque lo dicho, dicho está!!!

#49 Jaume Lopez, Sabadell, 07/10/2017 - 20:14

Completament d' acort Pilar

#48 Antonio Caballero, Molins de Reu, 07/10/2017 - 18:28

Completament d'acord. Encara recordo a Anronio Baños dient, després del 9N, que no s'havia assolit la majoria.
Però, havia partits que necessitaven d'aquests vots i van precipitar tot.

#47 Harvoni, Barcelona, 07/10/2017 - 12:43

El origen del movimiento indepe es la corrupcion de CIU. Mas era contrario a la independencia y afirmaba que supondria fracturar Catalunya. Al verse atrapado por la corrupción de su partido y al borde del abismo, se apuntó al carro indepe por pura supervivencia. Pensaba que CIU arrasaría. Pero le salió mal. Ahora no saben como salir de esta.

#47.1 Josep maria Serra Payró, Sant Cugat, 07/10/2017 - 13:52

CiU no era un partit independentista . Unió tampoc. El independentisme és un moviment ciutadà per el mal tracte del Estat espanyol en vers Catalunya. No et confongui.