Publicitat
Comunicació · 26 de Març de 2015. 08:50h.

Rahola diu que a Espanya "s'ha permès el racisme contra els catalans"

La periodista lamenta que "l'odi als catalans a les xarxes socials és molt sovint trending topic“

Rahola diu que a Espanya "s'ha permès el racisme contra els catalans"

Rahola, durant el programa

La periodista Pilar Rahola ha denunciat que a l'Estat espanyol "s’ha permès, fomentat i tolerat el racisme contra els catalans" i ha afegit que "en aquest país s'ha permès la catalanofòbia, la xenofòbia amb els catalans".

L'escriptora, al programa 8 al dia, ha justificat que "no som una raça, però la intolerància actua d'una manera racial" i ha lamentat que "l'odi als catalans a les xarxes socials és molt sovint trending topic“.

Rahola ha fet referència als tuits catalanòfobs que s'han publicat a la xarxa social després de l'accident aeri i ha assenyalat que "he retuitejat alguns tuits catalanòfobs per denunciar-los".

També ha posat de manifest que "hi ha gent sense ànima, el mal existeix, el normal és l’empatia amb la víctima" i ha qüestionat que "de sobte al PP i al Ministeri de l’Interior els preocupa la catalanofòbia".

Finalment, ha indicat que "ara el Ministeri de l’Interior diu que se’n preocupa, doncs per què no s’ocupa dels líders polítics que ens han criminalitzat per demanar exercir drets democràtics?”. “Haver començat per De Cospedal, per Bono…”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#58 BEJOTA, bcn, 13/04/2015 - 16:34

LI RECORDO QUE' N TARDÀ D'ERC S'ALEGRÁ PUBLICAMENT DE LA MORT DE TRES MILITAR A UN HELICOPTER,SR. O LA DIANA AL REI A TV3.O EL TRABUCIRES DE SOLSONA.O EL "PUTA ESPANYA " PER TOT CAT. FA UNS ANYS..

#58.1 BEJOTA, bcn, 13/04/2015 - 16:35

BELÉN ESTAEBAN(PERDÓ ,RAHOLA):LI RECORDO QUE LA PARANOIA ÉS UNA GREU MALALTIA MENTAL. A CATALUNYA ,ESTÁ MOLT ESTESA ENTRE'L MATRIARCAT CATALÁ.

#57 Laura, Barcelona, 11/04/2015 - 02:14

Creo que a la hora de hablar de este tema pasáis por alto un dato importante... el que hace personal el odio meramente político entre Cataluña y el resto de España, muchas luces no tiene, sea catalán o sea español.

#56 Homito, Barcelona, 10/04/2015 - 09:53

Manda ... que esta señora, por llamarla de alguna manera, hable de racismo. Destila odio por todos sus poros. Y decirle que yo nunca me he sentido maltratado fuera de Barcelona, eso lo consiguen ellos, los políticos, con su verborrea y su egoísmo.

#55 Jesús, Pradena, 09/04/2015 - 15:29

España nos roba, no res un mensaje de odio y xenófobo?

#54 Albert, obregón, 09/04/2015 - 11:53

La única que ha creado esto es tu forma de odio a todo lo que suene a España .