Publicitat
Comunicació · 8 de Novembre de 2020. 10:18h.

Rahola diu que va a TV3 perquè "és bona"

La columnista insinua que l'exministre Fernández Díaz ha enviat els seus àudios "als mitjans"

La periodista i col·laboradora de TV3, Pilar Rahola, ha dit que a TV3 "no hi va la gent que no és bona". Rahola, que ha participat en el programa Preguntes Freqüents aquest dissabte a la nit, ha afirmat que "no fitxareu a algú que no tingui interès" i ha considerat que la gent que participa en el FAQS "fa molt bé la seva feina".

"Al final en aquest programa no hi va la gent que no és bona. Vosaltres no fitxareu a algú que no tingui interès, agradi o no agradi el que pensa, la gent que avui ha vingut és gent que té interès i fa molt bé la seva feina, si no no estarien aquí" ha apuntat Rahola durant la seva intervenció. "Encara que hi hagués un partit que digués: 'el Barbeta ha de venir cada setmana', si el Barbeta no funcionés, no estaria aquí" ha recalcat la col·laboradora de TV3.

La periodista, en l'entrevista, també ha insinuat que l'exministre Fernández Díaz ha enviat l'àudio de la seva conversa telefònica amb David Madí. "A mi se m'han vulnerat drets fonamentals" ha denunciat. "Qui ho envia?, és l'àngel de la guarda aquell del Fernández Díaz?" ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Pa & tomàquet i pernil ibèric, Salut i Tabarnia...!!, 09/11/2020 - 16:12

"Rahola diu que va a TV3 perquè és bona..."

Això em recorda la vella dita... "la Rahola és bona si la bossa sona..." O era Barcelona...?

#34 Pepito, Mataró, 09/11/2020 - 14:15

JAJAJAJAAAAAAJAAAA

#33 Sergi Sergio, Barcelona, 08/11/2020 - 21:45

El cabaret nocturno del FAQS no podia tener mejor representante que esta chabacana.

#32 Flanagan, Tabarnia City, 08/11/2020 - 21:44

Latrola que buena eres, aprovechando que el Pisuerga pasa por Valladolid te sale con Fernández Díaz, echando balones fuera pero te han pillado pero bien pillada.

#31 Pepet de cal Moreno , Vic, 08/11/2020 - 20:30

Si us plau Pilar fes el que sigui per no marxar de tv3% que fariem sense tu, ets la llum que ens il·lumina el camí per arribar a la terra promesa, ets la capdavanter que ens condueix pel bon camí sense defallir, ets el nostre vaixell insígnia