Publicitat
Comunicació · 5 de Desembre de 2021. 20:51h.

Rahola dóna per perduda la immersió

"Tenim una embranzida judicial que es vol carregar i, de fet, se la carregarà"

Rahola dóna per perduda la immersió

La periodista Pilar Rahola ha admès la fi de la immersió a Catalunya al programa 'Preguntes Freqüents' de TV3. Considera que "tenim una embranzida judicial que es vol carregar i, de fet, es carregarà la immersió lingüística".

Rahola creu que "el català està perdent ús perquè no és necessari, legalment no ho és". La col·laboradora de la televisió publica catalana pensa que l'acord d'ERC per aprovar els pressupostos "és dels pitjors de la història".

"Tenim una situació de ferida de l'idioma, hi ha molts lingüistes que parlen d'emergència lingüística, tenim un Estat que permanentment legisla en contra dels drets catalans, dels drets de l'idioma català. Tenim, a més a més, uns organismes legals, l'Estatut, la pròpia Constitució, que en cap moment consideren que el català sigui una llengua a protegir i prioritària", ha assegurat.

A més, durant la seva intervenció al FAQS d'aquest dissabte, la periodista ha evitat anomenar a Pedro Sánchez com a president del govern espanyol per qualificar-lo com a "president d'un Estat".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#24 bejota, bcn, 07/12/2021 - 11:58

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA. TÚ QUE TANTO DEFIENDES EL CATALAN TE CUIDAS BIEN DE PREPARAR A TUS HIJOS PARA COMPETIR Y , NATURAMENTE LOS HAN LLEVADO A SUIZA. ESPERO QUE MUCHOS CATLANES SE ENTEREN QUE EL ENEMIGO ESTÁ EN CASA.

#23 bejota, bcn, 06/12/2021 - 21:40

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#22 bejota, bcn, 06/12/2021 - 21:38

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU .
PERO TÚ LLEVAS A TUS HIJOS A SUIZA,¿EH'

#21 Alec, BCN, 06/12/2021 - 21:08

Cuando a esta la invitaron a la Argentina a hablar de sus sandeces de siempre hablaba un castellano de maravilla. Ajo y agua guapa.

#20 Neferu, Barcelona, 06/12/2021 - 13:34

¿ Embranzida? Tú si que necesitas un empuje para que tus neuronas empiecen a pensar con normalidad. ¿ Sabes Rahola lo que mereceríais? que la gente dejase de utilizar el catalán, para que os quejaseis con razón. Y esto lo digo yo, que soy partidaria de proteger las lenguas por muy minoritarias que sean porque son parte de la cultura de un pueblo.