Publicitat
Comunicació · 6 de Juliol de 2012. 23:08h.

Rahola: "el CAC és un cementiri d'elefants"

La periodista considera "una vergonya" que costi més de sis milions

La periodista Pilar Rahola considera que el CAC és un "cementiri d'elefants" i que aquest organisme ha de justificar un "pressupost de sis milions d'euros amb una plantilla de més de cent persones" fet que considera "una vergonya".

Rahola, durant el programa 8aldia, presentat per Josep Cuní, ha afirmat que "m'he sorprès quan he sabut que tenen 6 milions d'euros de pressupost, ho vaig veure a l'e-notícies, i és així". La periodista ha afegit que són càrrecs "posats a dit", és un "canvi de cromets, és una vergonya".

"En el moment en el qual estem amb retallades algunes coses ens hem de plantejar, en un moment en el qual estan demanant a la gent un esforç tenim un organisme que no pot ni controlar Antena 3 o Telecinco, només els mitjans de casa", ha dit per justificar la seva opinió que cal tancar el CAC.

Rahola, que considera que "s'estan tirant els diners", ha lamentat que no hi hagi cap periodista i creu que Salvador Alsius mereixia formar-ne part. "Com han de defensar el pluralisme periodístic gent amb carnet polític? Hi ha d'haver gent amb mèrits". Sobre Alsius ha comentat que "el fet és que ningú no podrà dir que s'ha dedicat a fer política. El senyor Sirera ens garantirà la pluralitat periodística?"

Per la seva banda,  Cuní ha afirmat que "jo vaig avalar que es creés aquest organisme i sempre vaig advertir que fos l'organisme que em van dir que havia de ser, i compte que no es convertís en un òrgan de censura". 

Rahola, durant el programa

18 Comentaris

Publicitat
#13 ramon, barcelona-c, 09/07/2012 - 23:37

Aquesta sra que es creu tant intel.ligent es manipulada per en Cuni cada día contra la Generalitat i ella" ni se entera " .Avui en Cuni proposaba que els mossos es saltessin les lleis perque recaptan massa en multes i ella la pobre aplaudia .El grup Godó en plena faena i ella no te cap percepció?

#13.1 JosepLLuís, L¨H, 10/07/2012 - 09:29

Al.lucino amb el teu comentari. No t´assebentes de res. Si la Pilar sovint defensa al Mas dels atacs del Cuní. Només critica quan ho creu convenient. Diu el que li rota. Manipulada pel Cuní???? Em sembla que a la Pilar no la porta ningú per on ella no vol. A mi m´encanta.

#12 Pere IV, Figueres, 09/07/2012 - 09:56

Aquesta pàjara està emprenyada perquè no hi ha pogut entrar al CAC. Que se'n vagi a fregar escales!

#11 Pilar Ra Hola, Picamuixons, 09/07/2012 - 08:04

El CAC es un organisme estatutari que tu, amiga Pilar, vas votar. El que no s'ha votat és la pasta que cobres x tertulia a tv3 i cat radio i a la molt subvencionada TV de la vanguardia espanyola! Per cert, tu q vas demanar q la grúa et retornes el cotxe dient al policía q no sabia amb qui estaba pa

#10 llluis, mataro, 07/07/2012 - 17:02

I 8tv, no es un cementiri de elefants?, Tertulians; Jordi Mercader, Sr. Foix, Nebreda, Dalmau, Milian Mestres, Franco, tu mateixa, etc, etc...... mitjana de edad 65 anys¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#9 Almogàver , La Sagrera , 07/07/2012 - 10:59

En Brauli Duart i el seu cotxe oficial no són cap cementiri d'elefant, aquest és en tot cas el comissari polític dels elefants.