Publicitat

La Vanguardia l'acomiada per correu electrònic

Rahola en crisi

La direcció de La Vanguardia ha acomiadat la periodista i escriptora Pilar Rahola, segons ha informat aquest diumenge El Nacional. L'acomiadament de Rahola, que col·laborava amb el diari del Grup Godó des de l'any 2007, s'ha fet a través d'un correu electrònic i no li han donat cap motiu aparent.

L'escriptora i tertuliana, que era alhora una de les columnistes estrella del rotatiu del Grup Godó, perd així una de les principals tribunes mediàtiques de les quals disposava.

Després de més de 13 anys de columnista, el diari ha decidit prescindir dels seus serveis i no publicar més articles seus. L'acomiadament de Rahola se suma als d'altres articulistes en els darrers anys, com l'escriptor Albert Sánchez Piñol, els periodistes Jordi Barbeta i Jordi Graupera, el sociòleg Salvador Cardús o l'economista Xavier Sala-i-Martin.

La periodista, en una piulada, ha manifestat que el seu acomiadament "és per motius ideològics i polítics", que no ha acceptat "les peticions de canviar" els seus plantejaments i ha assegurat que "la decisió ve de dalt de tot i més enllà".

piulada54.jpg

Publicitat
Publicitat

98 Comentaris

Publicitat
#84 BEJOTA, BCN, 27/05/2021 - 12:16

El voto de Lérida vale casi 3 veces que en Santa Coloma de Gramanet. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14.
El problema de Cataluña es que hay muchas Rahola , Ferrusola, Forcadell, de Gispert , Borras, Ponsati y demás ejemplares del matriarcado catalán.

#83 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 25/05/2021 - 11:03

Però aquelles noies valentes
Mai varen tornar.
Mai varen tornar!!
Tingueren la culpa,
Tingueren la culpa,
Les americanes!!

Quanta dignitat!!

#82 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 25/05/2021 - 11:01

Quan "La Catalana" es feia a la mar,
les noies de Calella feien un cremat
feien un cremat
i solien cantar:
Visca Catalunya!
Visca Catalunya!
Visca "La Catalana"!!

#81 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 25/05/2021 - 10:57

La meva àvia va anar a Cuba
A bord de "La Catalana",
la millor barca de guerra
de la flota d'Ultramar.

#80 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 24/05/2021 - 23:44

¡Se ve venir! Poco a poco los separatistas irán perdiendo sus enchufes; cada vez será más difícil chupar de una teta que se mustia.