Publicitat
Comunicació · 25 de Desembre de 2021. 19:05h.

Rahola, en hores baixes

Perilla la presència de la periodista a TV3

Rahola, en hores baixes

La presència de la periodista Pilar Rahola a alguns programes de TV3 podria tenir els dies comptats. La renovació del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) permet que els representants del PSC i ERC tinguin la majoria suficient per prendre decisions i un podria ser la supressió de l'espai de Rahola al 'Tot es mou', tal com apunta El Triangle.

Representants de la formació socialista i el partit republicà ja s'han mostrat crítics, en més d'una ocasió, durant la Comissió de Control de la CCMA al Parlament amb el protagonisme i el format de les intervencions de la periodista a la cadena pública, en espais com el programa presentat per Helena García Melero.

Les queixes dels diputats van provocar que el director de TV3, Vicent Sanchis, reduís a la meitat les intervencions de Rahola a 'Tot es mou', segons informa El Triangle. A més, el programa FAQS, on també participa la periodista i que no produeix TV3, va convertir l'entrevista setmanal que li feia Cristina Puig en un cara a cara amb un interlocutor que contradiu els seus arguments.

Tanmateix, el darrer informe del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) sobre pluralitat política recollia que, entre els mesos de gener i abril d'aquest any, Rahola havia intervingut durant vuit hores i mitja a TV3, segons la informació de El Triangle.

La nova direcció de la CCMA, un acord on els socialistes han aconseguit colar tres membres a la Corporació, fa pensar que el paper de Pilar Rahola podria veure's reduït a la televisió pública catalana.

 

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 JOSEP PAGÈS AVI DE CARDEDEU , RAHOLA Y POLONIA FORA JA , 28/12/2021 - 20:11

TV-3 LI FALTA UNA BONA NETEJA ,, No nomes cal Reduir la presencia de la Amiga de los Judios amiga de ISRAEL , que li importa poc ISRAEL Mate asesine families de Gaza els robi les terres .¿ I DE POLONIA ? No seria hora de ELIMINAR TREURA JUBILA Este Molt Aburrido pesado Programa sempre el mateix FORA POLONIA DE TV-3 JA .

#24 bejota, bcn, 28/12/2021 - 13:03

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.En 2019 hubo cuatro elecciones en Cataluña y , en todas, el separatismo perdió más de 300 mil votos.Por cierto, no había COVID

#23 Telamarinera , Vng, 26/12/2021 - 20:14

Que nadie aplauda ni ella se preocupe; las televisiones de ámbito español le darán trabajo. Son los “aliados”de los constitucionalistas españoles: ERC y JxC.
Los otros somos raritos.

#22 Marcial Heredia, el circo de la tele, 26/12/2021 - 19:12

Su puesto estaría en peligro si los socialistas votaran en contra. Pero eso amigos no es imposible, es lo siguiente. Sola en Tele5, de chulapa en Madrit con la cyborg de Junts de jarana por malasaña. Es la penitencia que los sanchistas catalanes deberán pagar a cambio. Que los insulte la pescatera.

#21 AnnaMollet, Mollet, 26/12/2021 - 14:33

TV3 se ha convertido en una televisión de Hienas.

Llamar a Pilar Rahola "Periodista", es un insulto a la digna profesión que es el Periodismo.

Una individua que miente más que pinocho, no es una periodista. El mandamiento número uno de un periodista es decir la verdad, contrastar las fuentes, y no manipular, engañar, o venderse a nadie.