Publicitat
Comunicació · 15 d'Abril de 2020. 10:12h.

Rahola encara cobra de TV3

Ciutadans demana reduir el pressupost de la Corpo en un 50%

Rahola encara cobra de TV3

Pilar Rahola, en una intervenció al 'Tot es mou' des de casa sea

Pilar Rahola manté les seves col·laboracions periòdiques als programes de TV3 'Tot es mou' i 'Preguntes Freqüents', malgrat la crisis econòmica derivada de la pandèmia de Covid-19. La periodista intervé en l'espai de tardes de la televisió pública tots els dilluns i dimarts, i també manté la seva col·laboració setmanal tots els dissabtes per la nit al FAQS.

Aquests dos programes, juntament amb el 'Planta Baixa' de Ricard Ustrell i els Telenotícies, són els únics que TV3 continua emetent en directe des que la crisi sanitària del coronavirus va fer saltar de la graella el 'TN Matinal', Els matins' i el 'TN comarques'. La cadena, a més, ha suspès les rodes informatives del 324 per emetre simultàniament la mateixa programació de TV3.

Des de Ciutadans han demanat al Govern reduir en un 50% la partida pressupostària destinada a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i dedicar aquests diners a la creació de fons econòmics per combatre la malaltia, com ara garantir material de protecció per als professionals sanitaris, crear un pla de xoc per protegir la gent gran, millorar l'atenció sanitària, aixi com un fons de rescat per a autònoms i Pimes, i ajudes per al sector turístic, del comerç i la construcció, entre d'altres.

Cs inclou aquesta mesura en una de les cinquanta esmenes que ha presentat al projecte de Pressupostos de la Generalitat per al 2020. La formació proposa suprimir despesa “supèrflua” amb l'objectiu d'adaptar “uns Pressupostos ja desfasats” a la lluita contra el coronavirus.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#25 pepe, andorra, 16/04/2020 - 12:01

lo mejor es q en articulo de hoy en la vanguardia se define a si misma y a todo el separatismo de forma muy exacta. En todo caso, lo q diga la maria antonia iglesias del separatismo en estos momentos y en todos en general, lo mismo me da q me da lo mismo.

#23 Marc, Girona, 15/04/2020 - 22:37

Encara cobra perquè encara hi col.labora. Que estrany! Els col.laboradors dels altres canals ho fan de franc.

#22 Joan del Bages, Manresa, 15/04/2020 - 21:52

La TV3 dels anys 80 -90 era molt bona. Fins i tot diria que cohesionava el país. La dels 2000 en endavant, amb l'aterratge de la Terribas o en Sanchis és antagònica. Politització absoluta dels espais informatius, culturals i divulgatius que han ajudat molt al "procés" i a la immensa fractura social que es viu a Catalunya .

#22.1 Buenooo, Bcn, 16/04/2020 - 01:32

TV3 era el que era: vostè veu un culebrot o una serie cómica de fa 15 o 20 anys enrere, i era carca a ulls d'ara. Tot molt cristià i molt convergent. Però llavors Pujol era Deu i els catalans, tots collonuts i super pencaires. I mentre, la mare superiora anava a Andorra i vostè i jo veiem "les Tresines", i reiem...

#22.2 Joan del Bages, Manresa, 16/04/2020 - 09:11

Home, les teresines precisament no em varen fer riure massa. Però sí que es feien programes de producció pròpia força entretinguts que es miraven en família com tres i l'astròleg o vostè jutja, i sense pagar milionades a en Toni Soler, a l'Ustrell o a la Rahola. I reconeixerà que no estava tan polititzada com ara. Ni en un 3 % !

#21 Quimet lo tronat, Arbucies, 15/04/2020 - 21:25

Es que tiene que pagar el colegio privado de su hija en Suiza, colegio para millonarios y de paso dejar algun calero ganado sudandi en tv3% y asi.

#20 Rahola star, Barcelona, 15/04/2020 - 19:02

Ingresos cent per cent = independentista total.
O ingresos = viva España !!!
Oi rahola ??