Publicitat
Comunicació · 22 de Febrer de 2021. 18:37h.

Rahola envia "a la porra" a un exdirector de La Vanguardia durant una tertúlia de Rac1

La tertuliana s'arrenglera amb la CUP: "és evident que hi ha infilitrats"

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha enviat "a la porra" el conseller editorial de La Vanguardia, Màrius Carol, durant la tertúlia d'El món a Rac-1, que ha tractat els aldarulls i les actuacions policials que hi ha hagut a Barcelona i a altres punts de Catalunya durant els darrers sis dies arran de l'empresonament de Pablo Hasel.

Rahola ha exposat que "les manifestacions, quan en determinades hores comença a haver-hi actes de violència, són repudiables", però ha indicat que "és evident que hi ha infiltrats". Tanmateix, ha reclamat que "la policia no tregui ulls". "És una cosa molt senzilla perquè, clar, com que tenim un rècord tan brutal a Catalunya... alguna cosa fa malament. Jo no veig que vagin traient ulls a altres manifestacions", ha apuntat.

Aleshores l'ha interromput Carol per recordar-li que "les armilles grogues, vint-i-dos ulls, cinc mans..." "Perfecte doncs, és el model", li ha etzibat la tertuliana de programa, però el periodista li ha remarcat que "tu has dit que a altres llocs no passa". "A la porra!", li ha etzibat Pilar Rahola.

Tot seguit, Màrius Carol li ha preguntat tres cops "a qui envies a la porra?", però la periodista ha al·legat que havia enviat a la porra "poder parlar perquè costa molt quan estem separats". "Estar separats costa molt i les reaccions que de vegades tindríem... en aquest sentit mostrava impotència", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#44 LLUIS SALVADOR SERRANO, SANTA PERPETUA DE MOGODA, 02/06/2021 - 09:03

Yo seguía a Pilar Rahola hace muchos años. Era (es) apasionada y una buena analista que se "mojaba" en temas polémicos. Dejó la política con más pena que gloria y ganó mucho más dinero como opinadora de todo. Ella misma afirmó que así pagó su hipoteca. Desgraciadamente se apuntó al Proces, que ha quemado y quemará a todo el que se acerque

#43 lo tortosi, Tortosa, 26/05/2021 - 00:21

Se veu que la patada al cul li cou a la Pilarin. Rabia com lo gos de Mordasses..

#42 Sergi Sergio, Barcelona, 25/02/2021 - 17:58

No tengo pruebas, no se quienes son, pero seguro que los hay..., de traca, de traca i mocador, Pilar Latrola en estado puro, no dice una verdad ni en sueños.

#41 Joan del Bages, Manresa, 24/02/2021 - 10:24

La Castafiore engega a la porra a algú que opina diferent d'ella, i qui per cert escriu mil vegades millor que ella. No rebat els arguments de l'altre amb el diàleg sinó que l'envia a la porra. Aquest cop s'ha retratat totalment pel que respecta al seu tarannà gens democràtic. Que és barruera i demagoga ja fa molts anys que ho sabíem.

#40 xavi, bcn, 24/02/2021 - 08:59

Un altre mentida del panfleto e-noticies, jo vaig escoltar en directe, i no va ser aixi...en fi... MANIPULADORS E-NOTICIES. Aixo es periodisme???, si totes les noticies que publiqueu son iguals...mare de Deu....