Publicitat
Comunicació · 29 de Juliol de 2021. 09:32h.

Rahola envia els progres "a pastar fang"

La periodista passa de retreure a Fachín la "creuada contra en Boi Ruiz" a dir que "l'Albano m'agrada molt"

Rahola envia els progres "a pastar fang"

La periodista Pilar Rahola ha enviat els progres "a pastar fang" després de rebre crítiques per la fotografia d'Albano-Dante Fachín i el diputat de Bildu Jon Iñarritu a la seva piscina de Cadaqués. "Els mons Colau i Podem s'han posat histèrics. Rahola amb Albano!!! A partir d'aquí comencen a estipular la maldat que siguem amics", ha exposat en un vídeo al seu canal de Youtube.

Rahola, que va retreure en el passat la "creuada contra en Boi Ruiz" de Fachín i considerava que on "no n'hi ha no en raja", diu ara que "admiro la seva feina a l'Octubre, admiro la seva honestedat i la seva coherència, i, fins i tot, quan no m'agrada el que diu ho argumenta". "M'agrada molt l'Albano i la Marta, fan una gran feina", sentencia.

L'escriptora denuncia les "actituds reaccionàries de la progressia" com les "llistes negres", i defensa que ella i l'Albano-Dante "hem teixit una connexió humana". "Que això molesti i que ho facin des d'una posició d'esquerres explica fins a quin punt estem malalts. Hauríem d'estar encantats que gent diferent que discrepa, i que fins i tot s'han barallat en el passat, puguin tenir comunicació en una lluita comuna", remarca.

Pilar Rahola es pregunta: "Però què s'han cregut? Us ho dic a tots vosaltres, 'haters de pacotilla': qui sou vosaltres per dir qui pot ser amic de qui?". "Visca l'amistat! Tot això molesta? A pastar fang, malalts. Em feu molta pena. Dieu que sou d'esquerres, però odieu la llibertat; dieu que sou progressistes, però odieu la tolerància; dieu que voleu canviar el món, però a pitjor". "Ens ho vam passar molt bé. Si a algú li pica, que rasqui", conclou.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#39 Marti , Palafrugell, 30/07/2021 - 14:45

Pero voste es veu, dona de Deu? No es fa por a sí mateixa? Algún día tendrá una feridura, li aviso.

#38 bejota, bcn, 30/07/2021 - 12:03

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA,TERRIBAS,FORCADELL,DE GISPERT, FERRUSOLA ,PONSATI, BORRAS Y DEMÁS EJEMPLARES DEL MATRIARCADO CATALÁN,CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.

#37 tonino, Barcelona, 30/07/2021 - 05:06

Ya,ya de izquierdas. Menudo casoplón con piscina en una de las zonas más cotizadas de Catalunya.Otra como el coletas amantes de los bienes inmuebles cuanto más suntuarios,mejor. A mi me dan un palacete así y tambien me hago del PCUS.No te j...

#35 Fernando, Mataró, 29/07/2021 - 20:31

La 'hater' hablando de 'haters'.
Por cierto, usted que presume de tan auténtica nacionalista haga el favor de utilizar puras y diáfanas palabras catalanas y deje de corromperlo con anglicismos innecesarios.

#35.1 Marti , Palafrugell, 30/07/2021 - 20:01

Usan anglicismos, todos ellos, con la esperanza de que así ocultaran su total inanidad intelectual.
Eso, por cierto, sólo ocurre en (toda) la prensa catalana.

#34 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 29/07/2021 - 18:54

Pues yo invito a Rahola a tomar mi viento ¡Puuuf!