Publicitat
Comunicació · 2 de Març de 2020. 08:14h.

Rahola fa “conyeta” sobre Junqueras a Perpinyà

Un regidor d’ERC li diu “impresentable”

Rahola fa “conyeta” sobre Junqueras a Perpinyà

El regidor d'ERC a Tossa de Mar, Gregori Martínez Palome, ha acusat la periodista Pilar Rahola de fer "conyeta" sobre Oriol Junqueras a l'acte del Consell per la República a Perpinyà. "Durant el discurs d'en Junqueras, que ja porta 2 anys i mig a la presó, la Rahola ha estat fent conyeta tota l'estona", ha denunciat a Twitter.

Martínez ha afegit que ell "era just davant seu" i ha remarcat que "quan ha acabat m'he girat i li he dit que és una impresentable". PIlar Rahola li ha replicat que "menteix" i ha dit que "he fet un únic comentari crític en privat a la meva parella i res més".

"Entenc que estigui cremat per la gran xiulada que ha patit el discurs a favor de la Mesa de diàleg de Junqueras, però no em carregui la seva frustració" li ha demanat l'escriptora, que ha acusat el regidor d'ERC de "manipular converses privades".

El regidor republicà li ha contestat aleshores que "jo m'he girat quan vostè ha fet el comentari en veu alta rient del que deia Junqueras al vídeo i preguntant si volia la República per l'any 3000". "Molt lleig fer conyeta sobre això amb algú que es troba privat de llibertat", ha reblat.

Pilar Rahola li ha tornat ha respondre el tuit i ha exposat que "el comentari era privat", "no era conyeta. Era crític" i ha opinat que "amb l'estratègia de Junqueras aconseguirem la independència l'any 3000". "Només faltaria no poder criticar Junqueras com a polític" ha reclamat i ha acusat ERC "no parar de criticar Puigdemont, que també porta dos anys de repressió".

Finalment, Gregori Martínez Palome li ha etzibat que "els comentaris privats no és diuen en veu alta perquè tothom rigui amb vostè". "M'ha semblat molt més una falta de respecte a una persona privada de llibertat que ha d'enviar el vídeo perquè no pot ser present en persona a l'acte que no pas una crítica a l'estratègia d'ERC", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#19 En la REGIÓN de La CataluÑa-FRANCESA :, - el FRANCÉS es la ÚNICA Lengua Oficial; también en la Enseñanza., 03/03/2020 - 00:04

En la REGIÓN de La CataluÑa-FRANCESA :
- el FRANCÉS es la ÚNICA Lengua Oficial; también en la Enseñanza.
- a los Alcaldes se les OBLIGA a portar una Banda con la Bandera FRANCESA.

NO HAY :
NI Autonomía; NI Auto-Govern; NI Parlament; NI Policía REGIONAL; NI TSJ de la CAT-Nord; NI ponen MULTAS por usar el FRANCÉS.

#18 Eric, Barcelona, 02/03/2020 - 23:34

Entre dos Martinez va la cosa,increible!

#16 E.T, Sabadell, 02/03/2020 - 16:53

El carles va dir l.endema tothom als despatxos..... Hi alguns van anar.hi....... JajJJjajaja
Que. N.ets de graciosa pilar...... !!

#15 botifler1914, Waterpus, 02/03/2020 - 15:52

Las peleas de porqueriza no me interesan.

#14 Sergi Sergio, Barcelona, 02/03/2020 - 14:14

Quina vividora, igualeta que el vivales de Waterloo.