Publicitat
Comunicació · 28 de Maig de 2018. 10:42h.

Rahola i Sardà es barallen per Junqueras

La periodista li retreu que sigui "la germaneta de la caritat" del president d'ERC

Rahola i Sardà es barallen per Junqueras

Sardà i Rahola, en un programa d'EITB del 2017

La figura del president d'ERC, Oriol Junqueras, ha provocat una forta discussió a El món a RAC1 entre Pilar Rahola i Xavier Sardà, que ha acabat a crits i que ha provocat el malestar del moderador de la tertúlia, Jordi Basté, que els hi ha retret la seva conducta. Rahola ha acusat Sardà d'atacar-la personalment i s'ha negat a anar a esmorzar amb ell un cop acabi el programa. Fins i tot ha afirmat que era un "pesat".

El comunicador, d'inici, ha assenyalat que "Junqueras i Puigdemont són el distanciament màxim, la incompatibilitat". Rahola ha assegurat aleshores que Puigdemont ha enviat "cartes" a Junqueras "que Estremera no entrega". "Va, home, va! que ens la doni a nosaltres i li farem arribar", ha replicat l'expresentador de televisió.

"Sardà salvador de Junqueras! però només per atiar el Puigdemont, eh?", ha ironitzat aleshores Rahola. "Només dic que els dos líders del sobiranisme tenen una incompatibilitat personal i una disconformitat respecte al que va succeir, que l'un marxés i l'altre entrés a la presó", ha argumentat Sardà. "Que Puigdemont publiqui la carta a La Vanguardia i la llegirà Junqueras", ha proposat.

"Que pesat, per Déu!", ha exclamat Rahola, a més de retreure a Sardà convertir-se "en la germaneta de la caritat de Junqueras". Tot seguit ha tractat de boicotejar la rèplica del comunicador, fet que ha provocat el toc d'atenció de Basté. "Perdona, a mi no m'ha deixat acabar!", ha cridat Rahola. "Però si no calles!", ha exclamat Sardà.

Rahola ha insistit que Sardà "és el defensor de Junqueras, però ho fa només per a carregar-se al Puigdemont". "Això que has dit ara segurament forma part del teu esquema mental, que no contribueix a la convivència d'aquest país", ha contraatacat Sardà. La tertuliana ha afirmat, en al·lusió a les suposades simpaties polítiques de Sardà que "el PSOE no saps el bé que va per a la convivència. Defensen el 155, la presó, la repressió, però són molt convivencials".

El comunicador ha recordat aleshores que Iceta va apostar perquè el 155 no afectés TV3 i ha demanat a Rahola "una certa visió de la teva col·laboració diària" a la televisió pública. "Fins i tot et trobem a faltar el diumenge!", ha ironitzat. Rahola ha considerat aquestes paraules "un atac personal directe".

"Tu què vols, desestabilitzar-me? què vols? què vols?", li ha preguntat, ofesa. Sardà li ha retret que "desestabilitzes aquest país, no contribueixes a la calma". "Què jo desestabilitzo aquest país? tu en canvi no, tu estàs a favor de la calma. Tu estàs a favor d'un partit que ens ha avalat el 155 i la repressió. El teu amic Iceta sabia cada quart d'hora què estava fent la policia l'1 d'Octubre, perquè l'anaven informant. I s'ho va menjar tot! I ho va avalar tot! De què m'estàs parlant?".

La discussió entre ambdós tertulians, en aquest punt, ha esdevingut un intercanvi de crits: "quin és el bloc del 155? qui ha portat el 155?", li ha preguntat Sardà. "PP, PSOE i Ciutadans, poders fàctics", ha contestat Rahola, a més d'ironitzar que "Puigdemont té la culpa, penjem-lo a la plaça pública! Va home, va!".

Basté els hi ha retret que "em sorprèn que porteu cinc-cents anys fent ràdio i no sapigueu que no cal cridar". Rahola ha recordat de nou les paraules de Sardà sobre la seva presència diària a TV3 i ha lamentat que aquest "es fica en la meva feina. Això és personalitzar d'una manera brutal! Sort que és amic!". "Després anireu a esmorzar i ho arreglareu", ha apuntat Basté, però Rahola ha descartat amb contundència la proposta. "Què cony hem d'anar a esmorzar avui! home, no fotem!", ha exclamat.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#32 Albert Escarré Puig, Barcelona, 29/05/2018 - 16:57

#32

Xavier Sardá, ¡¡¡ pero por favor !!!. ¿ Cómo te atreves a contradecir a la Pilarín Rahola !!!. ¡¡ Si es la ETERNA VERDAD !!!. ¡¡¡DEMÓCRATA , donde las haya !!!. Sus GRANDES ARGUMENTOS : N O D E J A R HABLAR a sus oponentes. ¿ la contradices ?. Como UNA M A L EDUCADA, grita, se levanta y se va. MAL EDUCADA

#31 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/05/2018 - 15:51

Us agradi o no haureu d´admetre que sense la mare carbassera la vida a Catalunya seria molt insubstancial i avorrida.

Fixeuvos en la cara d´escalivats i sosos que tenen tots els foranis

#30 Sarola, Castelldefels, 29/05/2018 - 10:44

El que més m'agrade de la Pilarin es el sue pantinat tot just quan surt de la perrucaria.

#28 Pepón, Barcelona, 28/05/2018 - 22:37

La Rahola es amiga de la extrema derecha israelí que dispara por la espalda a hombres, mujeres y niños indefensos. En Gaza no hay anestesia para operar.

#26 Anem a pams, Capetown del Llobregat, 28/05/2018 - 22:01

Puigdemont va enviar una carta a Junqueras, que ningú ho dubti. La carta i la llima que hi havía a dins foren interceptades pels serveis secrets reaccionaris franquistes. També li va enviar un xorisso i un billet de la Grossa caducat.