Publicitat
Comunicació · 12 de Maig de 2020. 21:52h.

Rahola insulta Albiol a TV3

La col·laboradora del Tot es mou li diu “bavós” al nou alcalde de Badalona

La periodista Pilar Rahola ha titllat el nou alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, de ser un “bavós” per haver fet un petó a la vara d'alcalde aquest dimarts durant la presa de possessió del càrrec. “Aquest petonet... bavós! Que no toca, mascareta, mascareta! Ara qui tocarà aquesta vara?”, ha etzibat Rahola al programa de TV3 'Tot es mou' quan han posat les imatges.

La col·laboradora de la cadena ha afirmat que l'alcaldia d'Albiol “em sembla una pèssima notícia per a Badalona”. Rahola ha afegit que “no m'agrada gens” perquè representa un “populisme molt extrem” i “un espanyolisme ranci”. “Ha tingut una baixada cap a plantejaments i cap a propaganda d'un populisme xenòfob molt preocupant”, ha considerat.

Rahola ha afegit que “aquesta gent que té grans solucions per a problemes tan complexos sabem perfectament que generalment són molt inútils”. La periodista també ha assenyalat que “Albiol és una autèntica anomalia dins el panorama municipal català”.

Tanmateix, García Albiol va guanyar les passades eleccions municipals del 26 de maig de 2019 amb 35.506 vots i 11 regidors, mentre que el segon grup municipal és el PSC amb 6 representants i gairebé 10.000 vots menys. A més, Albiol ha estat el candidat més votat consecutivament en els tres darrers comicis a Badalona.

Publicitat
Publicitat

79 Comentaris

Publicitat
#70 Juli Loras, Tortosa, 17/05/2020 - 16:30

No m'estranya: una independentistata ultradretana front un espanyolista d'extrema dreta.

#69 Calígula, Gerona (España), 14/05/2020 - 20:30

La Verdulera del régimen dixit. Con ella la ordinariez y la mala educación ha subido un peldaño.

#68 Nombre de Cesar Tengo, El Prat de Llobregat, 14/05/2020 - 17:52

A mi la Sra. Rahola me recuerda a Avilés y a Merlos.
No saquen conclusiones que yo denigro tipo silueta e inteligencia del primero o amantes del segundo.
Es por la cara dura que yo creo que le echa...así siempre está en medio de polémicas que hacen aumentar su cache.

#67 Vlac, Barcelona, 14/05/2020 - 16:05

Querida Pilarin Radiola : No sabes lo que me entristece que tu madre, maña, no supiera inculcarte la identidad aragonesa, muuuucho más fuerte que la catalana. Me recuerdas a Troitiño, el más sanguinario de los asesinos de ETA. Buscaba un reconocimiento abertzale, sencillamente, por el complejo de no serlo ....

#66 Alfonso, Bangkok, 14/05/2020 - 15:05

Quien de seguro que no a tocar la vara es la rahola a menos que gane las proximas elecciones....lo qui si va a seguir haciendo la Rahola es dar la vara ( diferente a tocar la vara pero igual a tocar los collons )