Comunicació · 25 de Febrer de 2019. 11:48h.

Rahola justifica que Toni Albà encara treballi a TV3

"És un senyor que té una llarguíssima trajectòria com a còmic"

La periodista Pilar Rahola, durant la tertúlia d'El món a RAC1, s'ha mostrat crítica amb la piulada de Toni Albà on tractava Inés Arrimadas de prostituta, però ha recordat que ella també és insultada pels unionistes "per la meva condició de dona" i ha justificat que l'humorista treballi a TV3.

Rahola ha deixat clar que el missatge de Toni Albà "em va repugnar" i ha defensat que "no cal insultar-nos". "Una cosa és que jo consideri que Arrimadas no te alçada política, que crec que és així. Però insultar-la per la seva condició de dona aquí si que jo aplico la solidaritat de dona", ha explicat. "No només no em va agradar, és que va ser molt lleig", ha insistit, a més de lamentar que "el Toni a vegades se'ls fa a sobre, els tuits".

Tot i això, ha considerat que "hem de recordar les barbaritats que jo rebo cada dia per la meva condició de dona dels que aixequen la bandereta espanyola. Quedarieu espantats!". També ha defensat que TV3 contracti Toni Albà perquè "la gent té dret a guanyar-se la vida".

"Toni Albà és un senyor que té una llarguíssima trajectòria com a còmic, que pot agradar-te més o menys perquè té una comicitat estripada però que no se l'ha inventat TV3. Perquè els que ara col·laborem amb TV3 amb anterioritat hem col·laborat amb multitud de mitjans", ha reivindicat.

"No és que TV3 ens agafi de no sé on i ens inventi. És a l'inrevés. Gent que tenim una determinada trajectòria periodística, un currículum i una capacitat d'influència... jo quan faig un llibre venc milers de llibres. Deu ser perquè a algú li interessa", ha afegit.

"TV3 agafa un senyor que té un currículum, una força mediàtica i una força en l'opinió per un programa. I aquests estan tot el dia criminalitzant. Ara és el diner públic. Que parlin ells de diner públic.. ja està bé! O no reben diner públic les privades? Caram! i a més els utilitzen per denigrar-nos a nosaltres", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#25 Casandra, BARCELONA, 26/02/2019 - 06:59

Vale todo para ganarse la vida en un medio de comunicación, y repitiendo modelos de actuación de personajes de reality show.
Da vergüenza ajena e indignación.

#24 Alien, Pluton, 25/02/2019 - 23:55

La gent té dret a guanyar-se la vida honradament, no a insultar. Per què s'ha de protegir amb fons públics l'espècie d'insultador professional? Fora energumens de la tele ja!

#23 Resistencia , Flors i violes , 25/02/2019 - 22:17

A Rahola lo único que le molesta es que digan que solo sirve para chupar del dinero público, de ahí su solidaridad con el imbécil de Alba/varez.
El vivir del cuento a cuerpo de rey une mucho. La solidaridad de los vividores del procés en TV3 % es incondicional. Si cae uno caen todos.

#22 oriol, Manresa, 25/02/2019 - 19:46

Rahola no insulta a Arrimadas, se limita a llamarla "la tal Arrimadas", "la pija Arrimadas", etc.

Y eso de la "solidaridad femenina" qué es?

#22.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 25/02/2019 - 21:49

¿Que le vas a pedir a esta chabacana?

#21 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 25/02/2019 - 19:26

"És un senyor que té una llarguíssima trajectòria com a còmic"

Veras Rahola; señor... lo dudo, con años de servicio en la secta, seguro, tantos como tu parada de verduras en el mercado catalanista...

Curioso, ambos fanáticos son; lo que el catalanismo racista siempre ha considerado "charnegos..." deben hacerse perdonar...