Publicitat
Comunicació · 9 de Novembre de 2013. 09:50h.

Rahola: "la consulta ens la carregarem tot solets"

La periodista diu que "els del front del no, encara que no es puguin veure entre ells, caminen al pas"

Rahola: "la consulta ens la carregarem tot solets"

Una imatge de l'article

La periodista Pilar Rahola ha assenyalat que "començo a creure que la consulta no se la carregarà el fantasma d'Aznar cridant a les legions, ni l'ús pervers de la Constitució per segrestar les urnes".

"No, si tot segueix igual -ha seguit-, la consulta ens la carregarem tot solets, entretinguts en muntar numerets al Parlament, fer declaracions contradictòries, no trobar un consens de mínims, i escenificar una manca d'alçada política poc apropiada per a l'alçada històrica que es vol assolir", ha indicat en un article a La Vanguardia.

Segons l'escriptora, "el desori s'ha instal·lat entre els que havien de posar ordre, data i lletra menuda per tal de liderar dignament un procés molt difícil".

En aquest sentit, ha destacat que "els del front del no, encara que no es puguin veure entre ells, caminen al pas".

Rahola ha indicat que "el darrer numeret, amb la CUP traient-se de la màniga una proposta que avala una consulta fora de la legalitat, malgrat que el consens dins de la legalitat encara és feble, és la gota d'unes setmanes deplorables que només han produït soroll polític, embolica que fa fort i desànim ciutadà".

"No ser capaços de capaços de consensuar ni una data, ni una pregunta d'una consulta que probablement no es podrà fer, es el súmmum del ridícul", ha remarcat.

L'articulista ha afegit: "Perdonin, però això comença a semblar una casa de barrets, cadascú més preocupat pel seu propi xiringuito que no pas pel país. Al final tindrà raó Aznar: serem nosaltres sols els que destruirem els somnis", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#34 BEJOTA, bcn, 13/11/2013 - 14:13

El presidente del Consejo Europeo, Herman Van Rompuy, ha lanzado un mensaje a las autoridades escocesas, catalanas y flamencas que propugnan celebrar un referéndum sobre su independencia, señalando que "nadie obtendrá nada del separatismo".


#33 JJ, BCN, 11/11/2013 - 07:27

"la consulta ens la carregarem tot solets" diu la Rahola... "tal i com estava planejat des d'un principi" afegeixo jo.

#32 Sara Goza, Barcelona, 11/11/2013 - 00:46

Toma Consulta:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=192213840975853

#31 Retirada!!...Retirada!!, barcelona, 10/11/2013 - 13:14

Retirada!!...Retirada!! que los indepes somos pocos, cobardes y divididos...

#31.1 Raül, bcn, 10/11/2013 - 22:58

De "pocos" res de res, i aquest és precisament el drama: que som molts però, efectivament, covards i dividits.

#30 Anònim, Organyà de Dalt, 10/11/2013 - 11:30

Hay unos indepen que democraticamente votaron a CUP y ERC cual es el problema?, otros catalanes a C's, los conversos a CIU. Rahola, ya solo te falta la gorra, el bigote, las botas de cuero y una fusta.