Publicitat
Comunicació · 31 de Maig de 2021. 11:40h.

Rahola li diu "graciosillo" a l'exdirector de La Vanguardia

Màrius Carol: "ja l'hem sentit trenta vegades el teu míting"

La periodista Pilar Rahola li ha dit "graciosillo" al periodista Màrius Carol, exdirector de La Vanguardia, quan estaven debatent sobre els indults durant la tertúlia d'El món a RAC1. Carol, per la seva banda, ha retret a l'escriptora que "ja l'hem sentit trenta vegades el teu míting".

Rahola ha exposat que "evidentment que tots volem viure en concòrdia, però la concòrdia té a veure en que un no et domini, no et reprimeixi o no t'empresoni" i ha subratllat que si es donen els indults, "hi ha 3.000 persones que no estan indultades". "No veig que Pedro Sánchez sigui un home generós, és un estratega", ha reblat.

"Però Pilar, i què fem? Què s'hauria de fer? L'independentisme davant de tot això què està disposat a fer en aquests moments?", ha demanat Màrius Carol a la tertuliana, que ha contestat que "estem disposats a fer-ho tot. Els indults?, dóna'ns-els; fer les coses pacíficament?, les volem fer pacíficament; fer les coses democràticament?, també".

Pilar Rahola ha afegit que "la normalitat passa per oblidar-se'n. La normalitat passa perquè l'1 d'octubre no ha existit. La normalitat passa perquè no existeix una repressió massiva i una causa general". Aleshores, Màrius Carol ha recordat que els observadors internacionals que la Generalitat va portar l'1-O "van dir tots que no se'n podia treure cap conseqüència" i ha destacat que Carles Puigdemont "no va voler votar en una seu electoral i se'n va anar a una altra". "Si anaven a caçar-lo!"; ha exclamat la periodista.

"No, Màrius. No vinguis amb històries, punyetes!", ha dit Rahola, i ha remarcat que "el teu món rodó i el meu són diferents. Fins i tot la circumferència pot ser vista de moltes maneres". "És una esfera, no una circumferència", ha puntualitzat aleshores Carol. El comentari ha molestat a col·laboradora del programa de Jordi Basté i l'ha engegat: "Ves-te'n... Escolta'm... Vale, graciosillo".

L'ex director de La Vanguardia li ha retret que "fas un míting aquí, dius tot el que et sembla... ja l'hem sentit trenta vegades aquest míting" i li ha preguntat "com sortim de la situació?". "Pregunta-li a Espanya! Li preguntes al Pedro Sánchez com sortim de la situació?", li ha dit l'escriptora.

Finalment, Pilar Rahola ha demanat disculpes "per la passió, que la tenim tots, tu també, eh!". Basté ha tret ferro a la situació i ha apuntat que "és el "Imperio de los sentidos' això". "És un 'Imperio de los sentidos' sense orgasme", ha puntualitzat Rahola.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#33 Tip y Coll han tornat, Chicago meixugo, 01/06/2021 - 14:17

Osti tu! semblava que era una tertulia amb guió del Pulgarcito o el DDT dels anys 60......Diálogos para bsugos" que si el diàleg ....que si ens volen imposar....que si el Sanchez no és un interlocutor vàlid (vaja un descobriment),...... que el govern de Madrit ens oprimeix i que el referemdum va ser impecable (?) (va ser una xarlotada) , au vinga!

#32 josemiguel, El Prat de Llobregat, 01/06/2021 - 10:32

¿Tots volem viure en concòrdia? ¿Será hipócrita y cínica?

#31 electra, Barcelona, 01/06/2021 - 08:51

El Sr, Marius Carol te massa categoria per posar-se a dicutir amb una bocaces com la Rahola que només busca omplir la buxaca amb el procés

#30 josep26, Gual permanent, 31/05/2021 - 22:21

El que no entenc és com pot haver-hi gent que segui a debatre amb aquesta verdulera cridanera. S'ha de tenir estòmac!

#29 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/05/2021 - 21:19

No tothom ha tingut la mateixa mala sort amb el Pruses que han tingut l´Arturito de Tuset, la familia Pujol o aquesta incombustible comadre

Hi ha a qui li ha tocat la grossa, echandose una novia i aprofitat per resoldre els seus complexes amb un peluquin de lujo com l´Asens o assegurantse el menjar calent tres cops al dia de per vida com el Rufia