Publicitat
Comunicació · 4 d'Agost de 2021. 11:01h.

Rahola li diu "purs inquisidors" al PP de Badalona

La periodista pregunta a Albiol "quin dia començareu a cremar llibres"

Rahola li diu "purs inquisidors" al PP de Badalona

La periodista Pilar Rahola ha tractat el PP de Badalona de "purs inquisidors" després que el consistori decidís cancel·lar l'obra "El gran comediant" de Joel Joan pels polèmics vídeos que l'actor va penjar a les seves xarxes socials.

Rahola ha replicat el tuit de la regidora de Cultura Amanda Feria i li ha dit: "Però què cony és aquesta merda!!!! Purs inquisidors!!! No teniu puta vergonya. Censureu en Joel Joan per les seves idees i suspeneu l'obra". "D'aquí a cremar llibres, esteu a un pas", ha reblat.

L'escriptora també s'ha dirigit en un altre tuit a l'alcalde Xavier García Albiol i li ha preguntat: "ara que ja suspeneu obres de teatre a Badalona com a censura per les idees del Joel Joan, quin dia començareu a cremar llibres?"

Finalment, ha reclamat si "els habituals de la progressia que sempre clamen contra la dreta pèrfida, ja s'han manifestat a favor d'en Joel Joan". "O la censura exercida contra els indepes és tema a part?", ha demanat.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#43 pepe, andorra, 06/08/2021 - 10:46

la leche,parece q esta señora pague por salir en este digital, no acabo de entender a quien le puede importar lo q diga o piense esta mujer, pq una pregunta q me hago es ¿sale en la tele pq es famosa o es famosa pq sale en la tele?

#42 bejota, bcn, 05/08/2021 - 12:19

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA, FERRUSOLA,FORCADELL,DE GISTERT,BORRAS,ROVIRA , GABRIEL,Y DEMÁS EJEMPLARES DEL MATRIARCADO CATALÁN,CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.

#41 Joel Sin Joan, Ratafía Lazy , 05/08/2021 - 09:48

Rahola la sargenta primera de las SS lazys, hablando de la inquisicion, raya la psicopatía, corrompe su alrededor, divide lo que toca, y sobretodo abusa del espacio y enrarece el tiempo con su resentumiento y auto odio de saberse un pato feo maquillado. Acomplejada y supremacista.

#40 Joan del Bages, Manresa, 04/08/2021 - 21:29

No hauria dit mai que la Castafiore fos tan mal parlada. Demagoga sí i molt però tan grollera com el que es llegeix en aquesta notícia, no. Ja ho vaig dir ahir, ara a aquest presumpte autor ens el presentaran com una "víctima de la censura" i li plouran els contractes de molts ajuntaments .Varen cometre 2 errors: Contractar-lo i rescindir el contr

#39 Vigatano, Vic, 04/08/2021 - 18:25

Rahola me ha bloquedo en twitter! Algo estaré haciendo bien!