Publicitat
Comunicació · 7 d'Abril de 2019. 14:14h.

Rahola no repta Valls

El tracta de "Manuelito guapo", però evita proposar-li un debat

La periodista Pilar Rahola ha ridiculitzat el candidat a l'alcaldia de Barcelona Manuel Valls després que la presentadora del programa Preguntes Freqüents de TV3 li hagi dit a la col·laboradora que "tothom parla de tu".

"Guapo, francès, bonic, no veus que guapo que és?", ha dit Rahola després de veure les manifestacions que ha fet sobre ella al programa Salvados de La Sexta i ha pronosticat que les eleccions li aniran "malament".

"Un senyor que era republicà i ara fa lloances de la monarquia, que era socialista i ara se'n va a un partit de la dreta més rància, que és Ciutadans; que estava en contra de Marine Le Pen i es menja que els seus pactin amb Vox... Aquest senyor em donarà lliçons?", s'ha preguntat.

La col·laboradora de la televisió també ha dit que el dia que Valls parli bé de mi, jo m'espanto". "A Valls li anirà tan malament...", ha afegit en referència als resultats les pròximes eleccions municipals.

"Ha vingut aquí pensant-se que els barcelonins érem tots una mica provincians i venia el francès pota negra a salvar-los d'ells mateixos", ha dit Rahola, que ha afegit: "crec que al final no li anirà tan bé... Manuelito, guapo".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#33 Javieritu, Palma de Mallorca, 09/04/2019 - 03:02

Pilarica, vete arrejuntando los dineros y haciéndote sitio en Suiza o alguna parte. Porque en la España que viene no tienes lugar. O más bien sí tenemos un lugar para ti, pero no te va a gustar.

#32 Kropotkin, Vic, 08/04/2019 - 20:47

Es más horripilante que la Colau. Parece imposible pero es cierto... Jua, jua, jua,...

#31 pepe, andorra, 08/04/2019 - 14:12

lo q diga o haga esta buena señora me importa un huevo y la yema del otro. Apuesto dos contra uno a q paga para q la saquen en este noticiario digital, pq si no lo hicieran, nadie se acordaria de semejante personaje.

#30 Pilar Rachola, Cadaqués Tabarnés, 08/04/2019 - 14:08

Dale LIKE si crees que la Gallina Caponata ya ABURRE más que las ovejas, que la tenemos que tragar por todos lados.

#29 Culerdo, Basilea, 08/04/2019 - 14:04

Gallina Caponata ! Enchufada del pruses junto a la rumana del pelucas.