Publicitat
Comunicació · 30 d'Octubre de 2009. 11:16h.

"Rahola obria el bolso fins que li omplien de diners"

Salvador Sostres acusa la periodista d'"indecències" i d'exigir diners a Prenafeta

"Rahola obria el bolso fins que li omplien de diners"

Rahola i Sostres, en una imatge d'arxiu

El columnista de l'Avui, Salvador Sostres, ha manifestat en un article que "a propòsit de les detencions dels meus amics, he esborrat dos números de la meva agenda telefònica. Un d'ells és el de la Pilar Rahola. Aquesta senyora que dimecres es va permetre d'escriure un article menyspreant els senyors Alavedra i Prenafeta i demanant-li al jutge Garzón llum i taquígrafs, tot dient que sort que no érem independents perquè si no aquestes coses mai no s'investigarien".

"Em causen espant l'interior dels bolsos de les dones però n'hi ha un que conec perfectament i no és pas el de la meva esposa sinó precisament el de la Pilar Rahola, per la descripció que en feia el Lluís, que l'havia vist tantes vegades. Aquesta Pilar convertida ara en moralista d'anar per casa, es presentava a Palau quan Lluís Prenafeta era el secretari general de la Presidència a exigir boniques sumes de bitllets en nom d'una presumpta fundació catalanista. Obria el bolso fins que li omplien".

"Era aquella Generalitat que sentia com un deure ajudar tota iniciativa cultural o política en favor de la nació. Al final, però, tothom va poder comprovar com d'escassa fou l'activitat d'aquesta fundació comparada amb la voracitat de la seva recaptadora. Aquesta Pilar Rahola del 'usted no sabe con quién está hablando'".

"Aquesta Pilar Rahola que quan va marxar d'Esquerra s'endugué l'acta i el sou de tots els càrrecs públics que en nom del partit ocupava en una demostració de pirateria insòlita fins llavors a la política catalana. I la Pilar del bolso és qui gosa donar lliçons d'honradesa a dos polítics dels quals coneixem un impressionant full de serveis al país, cosa que hem de dir que mai no hem conegut d'ella".

"Encara no sabem de què s'acusa els senyors Prenafeta i Alavedra ni quina solidesa tindran aquestes acusacions, en cas que arribin, venint del jutge que vénen. En canvi sí sabem qui ets, Pilar, i amb qui estem parlant, i la teva llarga llista d'indecències".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Prenafetet, B., 31/10/2009 - 09:28

Sostres, què dificil defensar el Prenafeta, oi, sobretot ara que es parla d´una trama de 45 milions d´euros. Com no tens com fer-ho, et dediques a empastifar. Pero no et sortirà bé. Només aconseguiràs estar encara més desprestigiat.

#36 Querellando, B, 31/10/2009 - 08:51

M´encantarà veure la querella que li posarà la Pilar. Serà apoteòsic. A lo millor en sostres acaba jugant al mus amb el seu amic, a la garjola.

#35 madrí, madrit, 30/10/2009 - 23:49

tio, escribe en catalán ,porque en castellano, no sabes

#34 SDM, BCN, 30/10/2009 - 21:51

Qui és Salvador Sostres? Pels seus comentaris habituals suposo que un humorista o un aspirant a ser Risto en català. Aquí la llibertat de criteri i pensament es paga amb l'escarni públic.

#33 Pere, Barcelona, 30/10/2009 - 21:23

Pilar, m´encantes. Fote-li canya a l´impresentable aquest. Es nota que el prenafetisme està molt nerviós.