Publicitat
Comunicació · 8 d'Agost de 2022. 11:38h.

Rahola passa de les crítiques

"Faig el que em dóna la gana a casa"

Rahola passa de les crítiques

La periodista Pilar Rahola ha defensat en declaracions a Catalunya Ràdio la publicació del vídeo on apareixen Jordi Cuixart, Vicenç Altaió i Isona Passola, entre d'altres, banyant-se i fent crits d'"independència" i ha carregat contra les reaccions "malaltisses". "De convertir això en una causa nacional i en una decepció nacional... jo crec que hi ha molta gent enfadada per moltes coses que ho fot tot aquí. Doncs que ho paeixin", ha reblat.

Rahola ha defensat que "faig el que em dóna la gana a casa meva" amb "la gent que vol que faci això perquè han vingut molts amics a casa que no han sortit" i ha afegit que "som gents que ens coneixem molt i que hem patit molt junts en moltes guerres". "Ensenyar moments alegres i que no estem amargats em sembla bé", ha remarcat.

L'escriptora ha reiterat que "mai no he penjat res que no hagi preguntat primer als que surten si volen sortir" i ha detallat que "en aquest vídeo de la piscina hi ha més gent" amb "algun nom interessant" que no ha volgut sortir.

Finalment, Pilar Rahola ha dit que Joan Laporta i Josep Lluís Trapero, entre d'altres, són amics seus des que "no eren coneguts". "També heu d'entendre que jo sóc molt coneguda. És a dir, som gent que per la professió som coneguts i que alguns després d'haver-nos coneguts s'han fet més famosos", ha subratllat.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#44 Piscines way of life, Gallinertown, 10/08/2022 - 12:00

Naturalment a la piscina de cadascú (els que la tenen) hom pot fer el que es vulgui, altra cosa és cada cop que es fan paelles o es remullen els dellonsis s'hagui de publicar-ho als mitjans, si més no sembla cosa de ximplets, fatxendes o mitjam....des desitjosos de fer-se notar.

#43 Leonor, Figueres, 10/08/2022 - 10:27

Que raro que los lazis no vayan en contra de esta tipa por salir en cadenas televisivas del pais enemigo hablando castellano, y a otros por menos se los comen vivos.

#42 Josep, Olot, 10/08/2022 - 05:27

Aquesta donota es mal educada fins i tot dins de l aigua.

#41 A., Barcelona, 09/08/2022 - 20:57

"que hem patit molt junts en moltes guerres"... Jajajajajjaja. Les "guerres" de la Rahola. La defensa per sortir més a TV3 amb Aló Rahola. La invasió per que la convidin a tele5, la campanya (perduda) per continuar xuclant de la Vanguardia, el setge de Cadaqués, la batalla per fer la pilota a Puigdemont, etc etc. Les guerres de Rahola

#40 Finsals, Vilosona, 09/08/2022 - 20:18

Quina sort! Altres, en canvi, a casa nostra, fem el que podem i el que ens deixen fer.
Jo, per exemple, m'he de llevar a les 7 per anar a treballar però no puc dormir perquè l'Excm. Ajuntament organitza concerts de Festa Major que duran fins a la 6 de la matinada.