Publicitat
Comunicació · 27 de Juny de 2022. 09:59h.

Rahola perd els papers a TV3

A crits al Preguntes Freqüents

Rahola perd els papers a TV3

La periodista Pilar Rahola ha perdut els papers durant un cara a cara amb l'actor Willy Toledo sobre el conflicte entre Israel i Palestina al programa Preguntes Freqüents de TV3. El debat se n'ha anat de mare malgrat els intents de la presentadora Cristina Puig per reconduir-lo i calmar els ànims.

Rahola ha retret a l'actor que com podia defensar "jihadistes, l'islamisme radical", però ell l'ha acusat de defensar un "estat terrorista" i ha defensat "el dret de l'estat de Palestina a defensar-se". La col·laboradora de TV3 ha apuntat Toledo amb el dit, i l'ha titllat de "radical" i de "no saber res del tema". "Deixi de dir merdes", li ha etzibat.

La presentadora ha intentat posar pau, però no se n'ha sortit: "Tranquils! De qui va ser idea fer aquest cara a cara?" i ha donat un cop damunt la taula de Rahola. "Ja! Pilar, si us plau!", ha intentat Puig per calmar Rahola, que estava fora de si. "No parlaré menys que ell", li ha replicat.

Finalment, Puig els hi ha dit que espero que us penediu del que ha passat", perquè durant el cara a cara hi ha hagut crits, dits acusadors i menyspreus; però Rahola li ha contestat que "a mi se me'n refot!".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 BEJOTA, bcn, 29/06/2022 - 11:29

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA, FORCADELL,DE GISPERT , PONSATI ,BORRAS , FERRUSOLA ,ETC., CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.

#43 pepe, andorra, 28/06/2022 - 11:32

Y esta señora tan histerica ¿Quien es y pq ha de importarle a alguien lo q diga o haga?

#42 Expediente Royuela, Netflix, 28/06/2022 - 11:28

En cuanto le ponen una alcachofa en la boca, empieza a vomitar culebras contra su madre patria.
Es un espectaculo circense no apto para todos los públicos.

#41 Joanet, Terrassa, 28/06/2022 - 08:27

Es un secreto a voces que a Pilar Rahola le paga el Estado de Israel. Con esto y con lo que recibe de Waterloo ya vive más que holgadamente. Es una fanática inpresentable, maleducada y totalitaria.

#40 Arturu, Barcelona, 28/06/2022 - 07:53

Solo me viene a la cabeza que el marido de esta mujer debe de ser un santo para aguantar a esta mujer cada día.