Publicitat
Comunicació · 12 de Novembre de 2009. 09:26h.

Rahola qüestiona "la masturbació extremenya"

"Extremadura lidera les xifres de l'atur, doncs a pelar-se-la"

Rahola qüestiona "la masturbació extremenya"

Imatge d'un taller de sexualitat per a joves (TV3)

La periodista Pilar Rahola ha denunciat en un article d'opinió a La Vanguardia, "la masturbació extremenya". "Que Extremadura lidera les xifres de l'atur de l'OCDE i és al top té espanyol de l'esmentat drama, doncs a pelar-se-la, no hi ha com una bona masturbació per apartar les penes", apunta.

"Així doncs, els 18.223 aturats de menys de 25 anys (un increment del 3,7%), dels 111.570 que té Extremadura, segons dades d'octubre del Ministeri de Treball|Feina, no tindran perspectives de resoldre la seva situació laboral, però seran més feliços que abans perquè sabran masturbar-se millor", assenyala.

També ironitza al comentar que "la Junta pot estar satisfeta: tindran el major nombre de joves aturats d'Espanya, però seran els més ben masturbats".

"No preguntaré si un govern ha de fer de consultori sexual perquè és evident que no. Ja està bé d'intervencionisme pseudoprogre i paternalista! Però sí que val preguntar-se si li sobren els diners públics a la Junta d'Extremadura. Ho dic perquè, sent l'autonomia que més rep, podria repartir el sobrant. A Catalunya tenim algunes idees sobre això, i no precisament per masturbar-nos", conclou.

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#62 que la fuerza al tubo te acompañe, BCN, 13/11/2009 - 10:43

Los hijos de Gabilondo y los de los espectadores de TV3 y los de todas las televisiones DE ESPAÑA han ido cada uno al taller sexual de su respectiva autonomía, 19 en total, Catalunya incluida. Menos tirarse de los pelos

#61 Soy català y sexualmenet activo, BCN, 13/11/2009 - 10:38

Ernest, ¿no hay en tu colegio catalán talleres de información sexual? en el mío sí y soy alumno, mi cole está en Sants y el taller sexual lo pagan Generalitat i Ajuntament. Y salgo en la foto que ilustra esta noticia, y llevas razón no soy extremeño

#60 que la fuerza al tubo te acompañe, BCN, 13/11/2009 - 10:34

iopt, entonces lo de força ¿por qué es, si el canut era para guardar monedas? força al canut qué significa en un tubo para monedas ¿tú has visto que alguien guarde monedas en tubos y le deseen fuerza al tubo?

#59 Emili, Igualada, 13/11/2009 - 09:08

Qui no té feina, el gat pentina. I mentre hi hagi senyoritos a Extremadura, vingue regar diners cap allà.Ara no només tenen dentista gratis i ordinadors, ara se la pelen amb diners públics. INACEPTABLE.

#58 Ernest, Martorell, 13/11/2009 - 07:39

Tu eres tan extremeño como yo piloto de avión, y soy maestro. Los primeros que han dejado a caldo está mamarrachada, han sido extremeños. Ayer en television, en Antena 3, lo ridiculizaron y hasta Gabilondo lo criticó. Cualquiera que tenga sentido comun