Comunicació · 17 de Novembre de 2012. 11:11h.

Rahola recorda que "a Israel també hi ha nens"

"Que pateixen, tenen pànic, es fereixen, moren, però són com els coets de Hamàs, invisibles"

Rahola recorda que "a Israel també hi ha nens"

Una imatge de l'article de Rahola

La periodista Pilar Rahola ha recordat que "a Israel també hi ha nens, que pateixen, tenen pànic, es fereixen, moren, però són com els coets de Hamàs, invisibles".

Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, ha assenyalat que "abans d'ara, han caigut més de 8.000 míssils en territori israelià des del 2005, més de 800 aquest any, i últimament la mitjana ha arribat a cinc coets per dia".

L'articulista s'ha queixat que "ningú no ho ha vist, l'ONU no s'ha escandalitzat i els nostres progres no han protestat. I durant mesos, dia a dia, els coets han anat atacant la terra d'Israel".

Segons la periodista, "així que passarà una altra vegada, que no direm res d'aquests milers de coets, però al primer tanc israelià parlarem d'ocupació, de violència i d'horror".

Rahola ha conclòs que "passarà, doncs, una altra vegada i molts sabran que Israel és un botxí i els altres unes víctimes. I, tanmateix aquests que ho sabran tot, no sabran res".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#34 Ramon, Quilòmetre 669 del Mur de la Vergonya , 19/11/2012 - 19:26

No sé perquè us fiqueu tant amb la Rahola, homen... ell ho fa molt bé, això de defensar els nens vius israelians i enterrar els nens morts palestins... el com hagin mort, el perquè i qui els ha assassinat això ja no l'interessa, que la senyoreta és una gran intel.lectual i no està pels detallls.

#33 Prou impunitat , Barcelona, 19/11/2012 - 15:06

Els/les apologistes del terrorisme d'estat, els qui donen suport a bombardejar poblacions civils, els qui criden a desobeïr les ressolucions de l'ONU, a disparar contra infants quan tracten d'impedir que els robin les cases i les terres, han de se empresonats per delictes contra la humanitat.

#32 Raquel, Barcelona, 18/11/2012 - 21:58

Rahola, tu, com a mercenària d'un bàndol que ets, saps perfectament que es pot enganyar a alguna gent sempre, a molta gent durant molt de temps, però que és impossible enganyar tothom, eternament. Després dels 20 nens palestins assassinats avui has quedat retratada com el que ets.

#31 Magda, Mataró, 18/11/2012 - 15:07

Fins i tot el govern de UK diu que és difícil entendre l'atac israelià.
L'article de la Rahola i els comentaris fanàtics que li fan costat em fan sentir vergonya aliena. És difícil entendre com persones intel·ligents poden arribar a perdre el bon criteri i la dignitat d'aquesta manera tan profunda.

#30 Jordi, Barcelona, 18/11/2012 - 14:01

Prefereixo escoltar les paraules d´aquesta dona palestina : (demanaria a e-noticies, que penges l´enllaç, gràcies)

http://www.youtube.com/watch?v=neYO0kJ-6XQ

Dignitat i Llibertat pel poble palestí, que els tambors de guerra i el soroll de les bombes israelianes, no ofeguin les veus d´aquest poble.