Publicitat
Comunicació · 18 de Setembre de 2009. 11:48h.

Rahola retreu a Toni Soler el gag sobre Adolf Hitler

"Què passa Toni, ja no tens idees, que has de fer provocacions amb un assassí de masses?"

La periodista Pilar Rahola ha retret al director de Polònia, Toni Soler, el 'gag' sobre Adolf Hitler que va emetre TV3 i li ha fet veure que "no estic contenta". "Què passa Toni, ja no tens idees, que has de fer provocacions amb un assassí de masses?", li ha preguntat, a més de recordar-li que "va humiliar uns milions de persones".

"Crec que fer brometa d'un tipus que va representar la mort de 100 milions de persones i que va massacrar els polonesos... ji,ji, ja,ja... vols dir, Toni?", ha insistit. També li ha retret la "banalització" del personatge, atès que ho considera una "forma d'humanitzar un monstre". "Volies màrqueting i ja ho tens", ha sentenciat.

Per la seva banda, Toni Soler ha recordat que "no és el primer assassí de masses que apareix al programa". Tot i això, s'ha mostrat comprensiu amb les crítiques de Rahola. "Ho entenc, cadascú li pica on li pica", ha dit, a més d'apuntar que "acaben d'estrenar els alemanys una comèdia sobre el Hitler, és el passat".

A criteri del director de Polònia, "caricaturitzar en Hitler és assaborir una venjança". Finalment ha indicat que un dels objectius del programa és "forçar una mica els límits del humor"

Rahola i Soler, a Els Matins de TV3
Publicitat
Publicitat

161 Comentaris

Publicitat
#161 FUERA, B., 25/09/2009 - 14:46

FUERA HITLER DEL POLONIA

#160 Sergi, Barcelona, 25/09/2009 - 14:28

Doncs a mi em passa el revés. Jo no l´escoltava i, sobretot, no la llegia. I ara admiro profundament les idees que expressa en els seus articles. Em semblen analisis molt lucids. Mira el d´avui a la Vanguardia, sobre els informes. Bonissim.

#159 Toni r, Barcelona, 25/09/2009 - 14:03

... ja no li queden idees. Sincerament, preocuparse per una paródia sobre Hitler si que demostra que a la Rahola se li acaben els recursos. Se n'han fet milioons de parodies sobre Hitler i mai ha estat amb intenció de ferir els sentiments, ans al contrar

#158 toni r, barcelona, 25/09/2009 - 14:00

Fa uns anys escoltava a la Rahola i em feies assentir amb el cap váries vegades cada cop que obria la boca... Avui en dia cada cop que la veig a la petita pantalla em surt el gest contrari... NONONO. El que mes em sorpren es que li diu al Toni Soler que..

#157 Marcelo, B., 25/09/2009 - 13:34

Me encantas, Rahola