Publicitat
Comunicació · 17 de Març de 2022. 10:02h.

Rahola s'enfila per les parets

Veu "un acte de traïdoria" en Rufian

Rahola s'enfila per les parets

La periodista Pilar Rahola veu "un acte de traïdoria" les declaracions del portaveu d'Esquerra a Madrid, Gabriel Rufián, per donar veracitat als contactes russos de l'entorn de Carles Puigdemont i les posteriors disculpes que, segons ella, són "unes segones declaracions".

Rahola diu en un vídeo al seu canal de Youtube que "l'episodi de les declaracions i de les suposades disculpes han situat l'independentisme a la vora de l'abisme" i ha afegit que "és un míssil directe a la línia de flotació de l'independentisme". "És un acte de traïdoria", sentencia.

L'escriptora lamenta que Rufián accepti la pregunta de Javier Negre perquè, segons ella, és un periodista "d'extrema dreta, fosc i sinistre". També recorda que el líder d'ERC a Madrid i altres representants de l'independentisme s'han negat a contestar reiteradament les seves preguntes, però remarca que "casualment aquest cop sí que li respon".

Pilar Rahola critica que Gabriel Rufián "dóna credibilitat sense filtre a l'argumentari de les clavegueres de l'Estat per intentar embrutir tot el moviment independentista i molt especialment el que no controlen: l'entorn de l'exili i del president Puigdemont". "Josep Lluís Alay és el punt central de la cacera", afegeix.

També afirma que "molta gent no li podrem perdonar mai a Gabriel Rufián la vida el que ha fet, però ens hem de preguntar si els ho podrem perdonar a Esquerra". "Cal malpensar. Aquest és un Govern incòmode per ERC. És correcte pensar que ERC voldria un tripartit, però necessita l'excusa per trencar-lo i caminar cap al PSC i els Comuns", subratlla.

A més, creu que ERC "vol tibar la corda perquè Junts trenqui el Govern i se'n vagi". "No és fàcil governar amb els que disparen una bala d'aquest calibre. És probable que estigui pensat per forçar una de les parts perquè se'n vagi. I justificar el trencament de l'independentisme", apunta.

Finalment, justifica que Junts no vulgui trencar el Govern i lamenta que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, no "es desmarqui" de Rufián. "Però el president xiula permanentment, és el president anestesiat perquè creu que així es mantindrà a la cadira", conclou.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#34 BEJOTA, bcn, 19/03/2022 - 11:57

RUFIAN NO SABE CON QUIEN SE LIÓ...PERO EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS RAHOLA, DE GISPERT , FORCADELL,ETC.,CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.

#33 JOSEP , BIENVENIDA PILAR RAHOLA , 18/03/2022 - 21:09

Lo que es un misterio es saber cuanto le pagan por salir en TV-3 .El Director de TV-3 no vol dir lo que cobra la Rahola . Tambe cal dir LA VANGUARDIA Despidio a Pilar Rahola ,cada setmana opinaba alli y cobraba, esto ya lo perdio .E-NOTICIES .CAT Invita a PILAR RAHOLA a participar a qui lo encuentro bien , veremos que temas tocara .

#32 JOSEP , E.R.C. i JXCAT FAN NOSA , 18/03/2022 - 16:44

Rahola .cuan se acabi EL REINADO DELS PARTITS POLITICS INDEPENDENTISTES .Catalunya seguira Endevant i alo millor molt millor i sera mes prospera ARA El Govern Català OBRE AMBAIXADES ,NO PER CATALUNYA .Si no per colocar amics y familiares dintra de estas Embaixades ques molt diferent .SI PERD E.R.C. y JXCAT Se le acaba vivir be a PUIGDEMONT .

#31 JOSEP , RAHOLA INVITARAS A ARAGONES?, 18/03/2022 - 12:34

Pilar Rahola ¿ INVITARAS AL PRESIDENT PERE ARAGONES EN TU CASA ? Como has hecho con todos los EX-PRESIDENTS INDEPENDENTISTAS . A lo mejor no lo aras ya que Pere Aragones es D´ESQUERRES y a ti solo te ban los de Derechas . Haunque sea LA CORRUPTA DRETA CATALANA els del 3 % Els de LES RETALLADES SOCIALS ,Estos son los tuyos he .

#30 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 18/03/2022 - 08:17

Sra. Rahola ¿Le da rabia de verdad eso o que ya no pinta nada en política? No forma si no me equivoco de ningún Think That, no participa tanto de colaboradora sabelotodo fuera de Cataluña, en fin...que posiblemente para Ud. cualquier tiempo pasado fue mejor a nivel profesional y de ingresos.
Ahora porqué e-notícies tiene a bien sacarla que si no.

#30.1 M.V. Moreno, Martorell, 18/03/2022 - 08:38

Però podem veure l'edat que té a internet i la cura de les seves dents...que molts afiliats actuals i quan ella estava al capdavant d'ERC de ben segur que tenen que menjar tot triturat amb la seva edat per la manca de recursos econòmics.
I de ben segur així mateix, que moltes afiliades en el seu moment al PI no tenen ni on viure i ella disposa

#30.2 M.V. Moreno, Martorell, 18/03/2022 - 08:39

si la premsa no menteix, d'una casa de mida considerable on convidar a amistats a la Costa Brava.
Així és la vida: uns a escoles d'èlit i de pagament fora l'Estat i d'altres barrejats amb la ciutadania republicana o monàrquica de Badalona.
És a dir si té que triar entre Mahodaonda i Llefià o El Pomar endivineu que triaria.