Publicitat
Comunicació · 2 d'Abril de 2018. 10:09h.

Rahola surt en defensa dels CDR

"Són un moviment cívic, transversal i amb gent de bona fe"

La periodista Pilar Rahola ha defensat les actuacions dels Comitès de Defensa de la República (CDR) durant el programa Preguntes Freqüents de TV3. "Són un moviment cívic, transversal, i amb gent de bona fe", ha subratllat.

Rahola ha dit que "jo conec gent que va patir, que va anar a votar amb la filla, i s'ha fet del CDR perquè hi vol contribuir". "Jo vinc de l'Empordà i avui els CDR han posat creus a la platja! Creus posant 'democràcia', 'justícia', 'dignitat'...", ha remarcat l'escriptora.

La col·laboradora del programa ha exposat que "hi pot haver en algun moment, algun sector, no del CDR; sinó de gent que en una manifestació foti el ximple i faci un acte de violència" i ha afegit que "això ho hem de repudiar sempre".

Tanmateix, ha denunciat que "des de Madrid, cada vegada més, ens volen equiparar aquest moviment -els CDR- amb la kale borroka i els radicals de no sé què". "Radicals? Jo conec gent dels CDR que són treballadors que se'n van a primera hora del matí a coordinar, eh?".

Finalment, Pilar Rahola ha acusat l'Estat espanyol de voler "desvirtuar l'aspecte positiu que els CDR tenen, que és una defensa veïnal".

Pilar Rahola
Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#69 Agustin, Barcelona, 03/04/2018 - 09:09

Tranquila Pilar, hablaremos largo y tendido cuando todo esto pase. La hemeroteca es muy mala para según quién. Tú ahora disfruta lo que puedas.

#68 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 03/04/2018 - 02:21

"Són un moviment cívic, transversal i amb gent de bona fe"

Señalan, acosan, amenazan, insultan, coaccionan, imponen un supremacismo indigenista; son buenos chicos, como los SA

#67 Alejandro, Barcelona, 02/04/2018 - 23:20

Me pasma la cara dura que tiene esta tipa, porque no se merece el nombre de señora. Cómo tiene estómago para mentir tan bellacamente. Ella cree que somos tontos cuando la tonta es ella.

#66 Manolito CHAN, Tabarnia, 02/04/2018 - 22:14

Hace muchos años Alejo Vidal-Quadras le dijo a la cara lo que es esta personaja. Con el paso del tiempo ha empeorado mucho.

#64 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU LI FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT BONS POLITICS I UNA BONA POLICIA LOCAL U BONA GENT AL BARRI DELS ESTALVIS , LAS PROTESTAS LES FAN GENT JOVES I GRANS RICS I POBRES UNIVERSITARIS Y QUE ESTUDIWEN EN BARRA, 02/04/2018 - 21:48

NO JA EDAT NI CLASSE SOCIAL PER SORTIR A PROTESTAR .RODEJET BARCELONA 19:10 Tenin el ARTICLE 155 Per que JUNTS PER CATALUNYA =PDECAT E.R.C. I LA CUP No saben triar un CANDIDAT Que no tingui res a veure amb la justicia Son els qui allargan el 155 .PERE GIRONA 14:48 jo TAMBE PENSABA la GROSSA DE NADAL Era PILAR RAHOLA No es pas ella