Publicitat
Comunicació · 2 d'Octubre de 2020. 13:48h.

Rahola surt quatre hores al mes per TV3

Beatriz Silva: "seguim sense saber quants diners cobra"

La periodista i col·laboradora de TV3, Pilar Rahola, té un temps de pantalla de quatre hores al mes a la televisió pública, segons es detalla en el darrer informe del CAC. Rahola disposa un espai d'opinió al magazín de tarda Tot es mou i al programa dels dissabtes Preguntes Freqüents.

Així ho ha explicat la diputada del PSC, Beatriz Silva, durant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Silva ha remarcat que "no hi ha cap altra persona que tingui un temps de paraula similar en unes condicions com les que té" i ha preguntat a la presidenta de l'ens, Núria Llorach, "quina és la contribució de Pilar Rahola a TV3".

Silva ha destacat que "seguim sense saber quants diners cobra" Pilar Rahola i ha qüestionat que "es doni un espai inèdit a una persona que té un punt de vista polític molt determinat mentre que altres punts de vista que existeixen a Catalunya no tenen un espai similar". "Fa de veu de Waterloo", ha sentenciat.

La diputada socialista ha demanat a Llorach "què aporta una persona que és incapaç de donar el seu punt de vista sense desqualificar, sense interrompre a crits si té una persona davant". "Els espais de Pilar Rahola són propis d'una televisió sensacionalista de tercera", ha reblat.

Núria Llorach li ha dit que "és una opinadora més" de la cadena i ha fet un recordatori d'altres "seccions personals" de diferents programes de TV3. "La diferència entre uns i altres deu ser que la vehemència que hi posa Pilar Rahola no li deu agradar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 cantaperdius, barna, 04/10/2020 - 20:46

El fascismo tiene muchas caras. la Rahola es una de ellas.

#13 David, FOLGUEROLES, 03/10/2020 - 13:16

¡Y lo que te rondaré morena! La Rahola es un secreto de la Gene y no te vas a enterar nunca de cuanto le pagan!

#12 Un musclu, Bcn, 02/10/2020 - 19:39

Vehemencia? Voldra dir mala educacio oi? Tot un exemple pel public amb els diners de tots

#11 Leonor, Figueres, 02/10/2020 - 19:17

Agencia tributaria !!!!!! ¿Estas ahi?

#10 Jos, VNG (Ghost Republic), 02/10/2020 - 16:39

Clarament, en aquesta foto, la Rahola és la Grossa de la loteria de Catalunya.