Publicitat
Comunicació · 6 de Juny de 2014. 09:14h.

Rahola també es fa okupa

La periodista proposa que "ens convertim tots en feliços okupes del nostre propi habitatge"

Rahola també es fa okupa

Article de Pilar Rahola

La periodista Pilar Rahola ha seguit les passes de Quim Monzó i ha escrit l’article “M’he fet okupa” on expressa que “estic per fer-me okupa de la meva pròpia casa, i així no pagaré aigua, ni gas, ni les escombraries, ni la resta d’impostos”.

L'articulista de La Vanguardia assenyala que “muntaré les festes que em doni la gana, incompliré qualsevol llei de seguretat de l’immoble, no demanaré permisos de cap tipus i si algú vol fer alguna cosa, llei en mà, apel·laré a la bandera de la revolució pija, aquella que està farcida de fills de papà, esdevinguts salvadors de la pàtria”.

Rahola diu que “ben proveïda de banderes antisistema, em muntaré la vida a costa dels ximples útils que paguen impostos per mantenir l’invent, llegiu les sofertes classe mitjana i treballadora” i afegeix que “espero que l’alcalde em doni un copet, em pagui unes despeses col·laterals i em cedeixi la casa okupada per uns anyets”. 

L’escriptora proposa que "ens convertim tots en feliços okupes del nostre propi habitatge” perquè “tindrem líders polítics que ens protegiran, altres que mantindran un silenci oportú i sacre, i els que manen demanaran perdó, retiraran les excavadores, que prèviament haurem cremat, pagaran els desperfectes i ens diran allò tan coronat del “ho sento molt, m’he equivocat, no tornarà a passar".

Finalment, exposa que “després de la decisió municipal amb Can Vies, cal ser molt ruc per treballar, pagar hipoteques, impostos i serveis i no cremar patrimoni públic”.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#43 Josep M. Ponsa, Vilafranca P., 09/06/2014 - 19:37

Vist que els mossos han de portar porres de cotó fluix, suggereixo al conseller Espadaler que llogui 4 pagesos d'Osona i que baixin a

#43.1 josep m. ponsa, vilafranca penedès, 10/06/2014 - 09:32

En lloc d'antidisturbis, pagesos amb les cubes plenes de purins a distribuïr convenientment per sobre dels que cremen i destrueixen tot el que troben al seu pas. És matèria inoqüa però efectiva que ens sobra i no sabem que fer-ne.

#42 josep m. ponsa, Vilafranca P., 09/06/2014 - 19:34

Absolutament d'acord amb els comentaris d'en Monzó i P. Rahola, els quals, asseguraria que corresponen a la majoria de pensaments dels ciutadans de BCN/CAT.

#41 Guillermo, Barcelona, 08/06/2014 - 13:07

"Antisistema"

Felicito a Kim Monzó i a Pilar Rahola per els seus articles "S'ha acabar de fer el burro" i " M'he fet okupa" . Heu dit en un tó sarcàstic però clar tot el que molts pensem. En aquest tema de Can Vies hi ha hagut gamberrisme, incoherencia i abús per una part i incompetencia, silen

#40 Jordi del Poble-sec, bcn, 07/06/2014 - 16:59

Perfecte Rahola, m'agrada que comparteixis les teves propietats amb la resta de ciutadans i ara tothom les pugui utilitzar.
La pena és que no és veritat. Seguiràs defensant la propietat privada i el capitalisme neoliberal malgrat provoqui la desigualtat econòmica més gran de la història.

#39 jose, gerona, 07/06/2014 - 13:29

estos okupas son jovenes que no estudian que se dedican adestrozar todo lo que pagamos nosotros los que pagamos inpuestos destrozar coches y asi no bamos biemovilarios de las calles asi no bamos biem pues mano dura lo que no an recibido en su casa