Publicitat
Comunicació · 21 d'Abril de 2013. 10:24h.

Rahola titlla Rouco Varela de "talibà"

Diu que és "un polític de la dreta dura per no dir de l'extrema dreta"

Rahola titlla Rouco Varela de "talibà"

Rahola, durant el programa

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha assegurat que el president de la Conferència Episcopal, Antonio María Rouco Varela, és "un talibà". Això ho ha dit després que el cardenal hagi instat el Govern espanyol a reformar la Llei de l'avortament i el matrimoni homosexual perquè considera que les polítiques de Mariano Rajoy en aquest sentit són "insuficients".

Rahola, durant el programa El gran debate de Telecinco, ha assegurat que "m'agradaria saber de què parlem quan parlem de l'Església catòlica, perquè entre alguns religiosos que fan el bé i ajuden els altres a Rouco Varela hi ha un món". 

"A mi m'interessa més la tasca social que fa moltíssima gent de l'Església a la qual admiro profundament, mitjançant la qual jo que no sóc creient veig Déu, és a dir, veig una llum en aquella gent que dedica la seva vida als altres que no em resol els meus dubtes ni les meves pors, però que em serveix", ha afegit. 

Per a Rahola "aquest món de fe que hi ha serveix per fer una tasca social sempre tindrà la meva admiració. Però això no té res a veure amb fer política". I, ha comentat, "el senyor Rouco Varela és un polític i un polític jo diria que de la dreta dura per no dir de l'extrema dreta". 

"Hi ha una diferència enorme entre la feina social i les jerarquies que el que fan és despatxos, polítiques i influències. Si el senyor Rouco Varela té les idees tan clares de com han de ser les lleis que faci un partit polític i es presenti a les eleccions a veure qui el vota", ha insistit. 

La periodista ha manifestat que "ja està bé de fer servir el púlpit i la púrpura i la connexió divina per fer ideologia. Rouco Varela és un talibà, i és un talibà de les idees i per això no cal que parlem de Déu, parlem d'ideologia ".

30 Comentaris

Publicitat
#25 Teodoro Garcia Calabia, Montcada i Reixac, 23/04/2013 - 09:07

Esta ¿Sra? Rahola con tal de salir en los medios de comunicación es capaz de decir la mayor de las barbaridades. De una persona que ha recorrido su militancia en todos los partidos políticos que podemos esperar. Ahora, al final, parece ser que ha encontrado el "momio" en el último.

#24 josepxicot, Barcelona, 22/04/2013 - 18:48

En Rouco té tot el dret de dir la seva,L ´Església
té uns principis i té un fidels que mereixen tot
el respecte i tenen el dret de saber el que pensa
la comunitat religiosa,per cert els jueus i els musul
mans coincideixen en el mateixos principis:el dret a la vida del nonat.Punt i final.

#23 Elisabeth, Barcelona, 22/04/2013 - 15:53

Però què voleu que digui una sionista partidària del Gran Israel estat confessional jueu sobre un bisbe de l'Esglèsia?

#20 Ben, Reus, 22/04/2013 - 08:57

Jo mai no sé qui és Rouco i qui és Arfonzo Guerra. És com si estiguessin clonats. Són idèntics.

#19 Leona Catalana, L'H, 22/04/2013 - 00:28

Habló Jezabel...