Publicitat
Comunicació · 26 de Novembre de 2008. 17:29h.

Rahola 'triomfa' al 'Newsweek'

El setmanari en anglès cita el seu article sobre Obama

Rahola 'triomfa' al 'Newsweek'

Rahola també col·labora en 'Els Matins' de TV3

El setmanari nord-americà Newsweek es fa ressò d'un article que Pilar Rahola va escriure a La Vanguardia sobre el president Barack Obama. El reportatge de Newsweek es centra en la repercusió que ha tingut en el món l'elecció del primer president negre dels Estats Units. En aquest sentit, diferents minories, sovint oprimides, veuen en Obama una esperança per al futur i una mena de salvador de la terra, explica la publicació. La revista nord-americana posa el contrapunt a aquesta esperança amb les paraules de Rahola, entre d'altres comentaristes, on la periodista catalana demana que "Déu ens salvi de l'obamisme, aquesta nova religió que inunda els temples mundans amb tal excitació que amenaça en convertir-se en una espècie de plaga còsmica". Newsweek destaca que Rahola considera Obama, no sense ironia, com "una mena de Messies salvador".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Txomin Goitibera, Bilbo, 29/11/2008 - 17:19

Potser la Sionista major del regne confundeix obamisme amb onanisme.

#6 l'ase dels cops, bcn, 27/11/2008 - 14:07

endavant Rahola! vas ser la millor cosa que ens va donar (als d'erc) en Colom, i s'ha demostrat amb la teva independència de criteri i amb la teva facilitat de paraula.
no deixis de ser com ets i, sisplau, no deixis de ser independentista!

#5 CatalàdeBNC, Barna, 27/11/2008 - 09:46

Obama ho farà millor o pitjor, però és un fora de sèrie monumental.
La Rahola es fot amb l'Obama per que s'hi va deixar les calces en la defensa de Hillary i per donar la nota, que és l'unica manera de mantenir la popularitat.

#4 Jofre, B., 26/11/2008 - 20:20

Fellicitats, Pilar. No m´estranya gens perquè ets de les analistes més importants d´aquest país. Endavant. Em sento orgullós.

#3 Pere, B., 26/11/2008 - 19:48

Ruben, he sentit la Pilar aquest matí, i els ha donat suport. En Cuní estava en contra, però ella s´ha mostrat indignada amb la sentència. Per altra banda, n´hi ha que veuens conspiracions jueves per tot arreu. Newsweek es molt important. Felicitats.