Publicitat
Comunicació · 30 de Desembre de 2009. 09:40h.

Rahola troba "una canallada" l'afer Centelles

"Aixó sí, de Zapatero a Montilla, es tracta d'una canallada amiga"

Rahola troba "una canallada" l'afer Centelles

Pilar Rahola, en una imatge d'arxiu

Pilar Rahola ha assegurat que "ras i curt, el que ha fet el ministeri amb el llegat de Centelles és una canallada. Això sí, de Zapatero a Montilla, es tracta d'una canallada amiga".

La periodista, en la seva columna a La Vanguardia, ha indicat que el Govern estatal podia haver comprat el fitxer i deixar-lo a Catalunya en lloc de traslladar-lo a Salamanca. "Però sembla que Catalunya es considera Espanya per pagar, però no tant per rebre. Ni tan sols per rebre el que és propi", ha afegit.

Rahola també percep "un cabreig amb ànsies de venjança" en l'actuació dels descendents del fotògraf. "Volien castigar la Generalitat, volien venjar-se de la desídia i, fins i tot, de les mentides. Volien donar un cop a la taula, trencar la vaixella, i llançar, sobre el conseller de torn, el tan català, contundent i precís prou!, la rotunditat no facilita segones parts".

"Però no han castigat un govern ni uns polítics. Han castigat Catalunya, al seu llegat patrimonial i, amb això, a la pròpia memòria del seu pare. El greuge ha estat, doncs, venjat. La pregunta, ara, és: digereixen bé l'afartament de venjança?"

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Ramir, barcelona, 04/01/2010 - 18:55

No m´esperava trobar, en aquesta notícia sobre Centelles, al boig de torn dient bestieses sobre els israelíes. Quina fauna més pesada i embogida! Bueno, jo volia dir que la rahola té raó amb això del Centelles: una canallada!. La resta son punyetes

#36 Rahola ¿sigues apoyando los crímenes de guerra?, BCN, 03/01/2010 - 23:29

¿se acuerdan de media docena de palestinos muertos el día 25? bien pues fue un crimen, los soldados judíos les asesinaron tras detenerle ¿cómo se llama a matar prisioneros? = CRIMEN DE GUERRA!! y ¿quién apoya a Israel? = RAHOLA

#35 Alcampelló, Barcelona, 31/12/2009 - 18:22

Agustí Centelles e Ildefons Cerdà nos han dejado un legado de gran valor. No podemos afrentar su recuerdo con discusiones. Los CIUDADANOS de Catalunya y España DEBEMOS HONRARLES por encima de las ideologías e identidades personales.

#34 Alcampelló, Barcelona, 31/12/2009 - 18:19

Coincidencias: Cerdà es hijo de Centelles (Barcelona). Su legado de documentos, planos y estudios se guardó fuera de Catalunya durante más de un siglo, salvándose de la persecución y el desprecio. El plano original del Eixample está en Madrid.

#33 Torrescárcela, Barcelona, 31/12/2009 - 12:34

Pilar, si quieres realmente hacer algo positivo por los catalanes, déjate de victimismos y únete a C's, que no te dará prebendas pero te proporcinará ilusión. Los admiro porque son los únicos que dicen las cosas claras.