Publicitat
Comunicació · 3 d'Octubre de 2012. 08:50h.

Rahola veu el ministre d'Educació com un "tertulià d'Intereconomía"

Afirma que "no sé si donar-li la Creu de Sant Jordi, pel nombre d’independentistes que està fent"

Rahola veu el ministre d'Educació com un "tertulià d'Intereconomía"

Rahola, al programa de Josep Cuní

La periodista Pilar Rahola ha replicat les paraules del ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, i ha afirmat que "quan no saps si el que parla és un ministre o un contertulià d'Intereconomía, aleshores, tens un problema".

"No sé si donar-li la Creu de Sant Jordi, pel nombre d’independentistes que està fent”, ha afegit Rahola al programa 8 al dia després que Wert relacionés el sistema educatiu català amb el creixement del sentiment independentista.

En aquest sentit, la periodista ha assegurat que "aquest home sigui ministre de Cultura és un insult a la cultura" i ha exposat que "el paradigma de l'oxímoron és Wert i cultura".

Finalment, Rahola també ha lamentat el pressupostos del 2013 que ha presentat l'Estat i ha dit que “la infraestructura de l’AVE de Galícia val més que tot el corredor del Mediterrani. És un disbarat considerable.”

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#12 Josep Pages i Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 04/10/2012 - 17:04

Haora es cuestion de hablar de todo menos del sufrimiento de muchas familias catalanas En el Paro y sin cobrar el Subsidio y teniendo que pagar el EURO POR RECEPTA y los 3 Euros por llevar la comida al cole . Por tener hospitales cerrados yo quiero se hable de temas que si

#11 BEJOTA, BCN, 03/10/2012 - 19:45

Sra. Rahola:A TV5 amb el Dr. Aleix Vidal Quadres i l'Alvert Rivera ,no estava molt agust dient lo que li ve de gust fins i tot mentides (LaVanguardia) com está acostumada .Clar que'l platós subvencionat habituals la cridan per escalfar l'ambient en clau nacionalista.Quina pena que'm fa !

#11.1 cejota, BCN, 04/10/2012 - 08:26

Es curiós com tots aquests aprenents de Rivera que corren per aquest forum tenen obsessió amb la senyora Rahola. I com passa sempre amb els espanyols, canvien el guió perquè no els agrada la realitat. Com això del debat de Telecinco, que la Pilar es va cruspir al Rivera i al sinistre Quadras. Pobret

#10 Tim, Bcn, 03/10/2012 - 13:48

No la subestiméis, también llamó hooligan a Lara por decir que se largaría si Cataluña declara la independencia. Todos holligans.

#9 En fin..., bcn, 03/10/2012 - 13:27

Habló la tertuliana de La ex-Noria.

#8 spanihs, Madrdi, 03/10/2012 - 12:45

bueno ella es igual pero del otro bando.....es divertido ver como se aostian los nacioanlistas de uno y otro lado......el problema no es la cosa sino como usa