Comunicació · 31 de Gener de 2013. 17:31h.

Rajoy, al punt de mira de la premsa internacional

El Financial Times titula: "Rajoy, involucrat en un escàndol de corrupció"

Rajoy, al punt de mira de la premsa internacional

Una imatge de la informació del FT

La premsa internacional s'ha abocat en el presumpte cas de corrupció que afecta el PP, després que el diari El País hagi publicat dades sobre una suposada comptabilitat paral·lela.

El Financial Times ha destacat com la notícia més important del dia aquest cas. "Rajoy, involucrat en un escàndol de corrupció", ha titulat el diari econòmic a la seva edició digital, al costat d'una foto del cap de l'executiu espanyol.

"El president del Govern espanyol s'ha vist embolicat en un escàndol sobre els pagaments en efectiu i secrets als polítics del partit governant després que un diari hagi publicat el que serien apunts que mostren els pagaments i que arriben fins al mateix Mariano Rajoy", ha indicat.

El diari nord-americà també s'ha fet ressò del desmentit realitzat pel PP a través d'un comunicat i posteriorment per part de la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal.

"Crisi de l'eurozona en directe: El PP espanyol acusat de pagaments secrets. El partit governant ha negat les informacions que diuen que Mariano Rajoy va rebre 250.000 lliures en pagaments secrets", ha explicat el The Guardian.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 independència, bcn, 31/01/2013 - 23:23

Ji, ji...i per aquí alguns volien donar lliçons d'honestetat des de posicions ultra espanyolistes i contràries al dret a decidir...i mira tu ves per on avui Espanya està en portada de tots els diaris del món com al meca de la caspa i la corrupció

#7 gaietà, Premià de Dalt, 31/01/2013 - 22:05

Pepe ( Andorra ) estàs en la llista,oi? ha,ha,ha.....QUINA VERGONYA FORMAR PART DE L´ESTAT ESPANYOL. FOTEM LO CAMP D´UNA PUNYETERA VEGADA O MORIREM DE FAM!

#6 Martí, Argentona , 31/01/2013 - 21:16

ADÈU ESPANYA !!!!

#5 Xipolleig, Barcelona, 31/01/2013 - 19:09

Avui l' ambaixador nordamericà a Espanya ja ha advertit a Rajoy de la corrupció i dels seus efectes sobre les inversions, cosa que no va dir arran de la manifestació de l' 11-S.
Ara parlaran de què el procés independentista espanta inversions ?, o les espanta l'espanyolíssima corrupció ?.

#4 Somos , lideres, 31/01/2013 - 18:45

Gracias señores del PP, habéis convertido España en la primera potencia mundial en corrupción, paro y miseria.

#4.1 Roger, L'H, 31/01/2013 - 19:42

No te flipes! Aun tenemos mucho k aprender de las democracias latinas y africanas. Asi como europa del este. Nosotros estamos en el grupo del norte del mediterraneo, con portugal grecia italia albania servia bulgaria. Aki si k somo lideres :)