Publicitat
Comunicació · 12 de Novembre de 2013. 09:43h.

Rajoy negocia la pregunta amb Mas, segons Anson

Homs ho desmenteix "categòricament"

Rajoy negocia la pregunta amb Mas, segons Anson

Imatge de l'article

El periodista i membre de la Reial Acadèmia Espanyola Luis Maria Anson, en un article a El Mundo, afirma que "totes les informacions reservades que s'acumulen a la meva taula de treball coincideixen a assenyalar que Pedro Arriola està negociant d'amagatotis amb la Generalitat, per decisió de Mariano Rajoy, el text de la consulta sobre el dret a decidir".

"L'assumpte em sembla de tal gravetat que cal exigir llum i taquígrafs sobre un assumpte que afecta i concerneix tots els espanyols. El simple fet de negociar el text d'una consulta, a totes llums anticonstitucional, el simple fet que Oriol Junqueras i el seu titella Arturo Mas aconsegueixin que se celebri el referèndum, significa una victòria per al secessionisme i una derrota sense pal·liatius per al Govern de Mariano Rajoy", lamenta el periodista.

"Oriol Junqueras i el seu titella Arturo Mas avancen en la creació d'un clima sobiranista a Catalunya. En lloc de respondre a aquest repte amb la creació d'un clima nacional que faci vibrar tota Espanya en contra de qualsevol fórmula que suposi la fragmentació del seu unitat, Mariano Rajoy roman amagat al seu cau monclovita i tot el que se li ha passat pel cap és encarregar a la seva eminència gris, el deliqüescent Pedro Arriola, la responsabilitat d'una negociació emmascarada quan qualsevol pas en aquest camí hauria de ser conegut i debatut per l'opinió pública", afegeix.

"Algunes informacions revelen que Mariano Rajoy ha donat ja el sí a que Oriol Junqueras i el seu titella Arturo Mas facin la consulta i el que negocia Arriola és el text de la pregunta, que sigui quin sigui, es matisi com es matisi, es presentarà com un triomf del secessionisme", afegeix.

"A alguns dels dirigents més responsables del Partit Popular se'ls han posat els pèls de punta al filtrar-se la notícia que Mariano Rajoy ha encarregat al seu favorit, al seu mentor àulic , Pedro Arriola, cabdill indiscutible de les tenebres, la negociació d'un assumpte que afecta l'essència de la nació espanyola", indica.

"La malaptesa amb què Mariano Rajoy s'ha enfrontat des del primer moment al desafiament català -al País Basc i altres regions a l'aguait- ha aixecat ja una alarma generalitzada que José María Aznar ha sabut atiar amb valor i sagacitat", conclou.

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha desmentit "categòricament" aquesta informació. A pregunta d'e-notícies durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu ha afegit que "no és veritat".

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#27 vramoneda, Sentmenat, 12/11/2013 - 16:47

Anson no en te ni idea!
Avui, el portaveu adjunt dels populars al Congrés, Rafael Hernando, ha declarat que és "absurd" pretendre que l?Estat cedeixi a Catalunya la competència per convocar un referèndum, "que és exclusiva de l?Estat".

#25 berta, bcn, 12/11/2013 - 13:28

El principal porblema de Anna Botella es que quan li vol fer un "Oral" al Seu Marit s'ha d'abarallar amb Anson i PedroJ per arribar-hi

#24 Gerard del Clot, Donec Perficiam, 12/11/2013 - 12:54

Catalunya tornarà a ser independent amb consulta o amb eleccions.

#24.1 FGR, Barcelona, ESPANYA, 12/11/2013 - 19:12

¿Tornarà a ser independent? per tornar a ser independent cal haver-ho estat abans i des de l'època dels dinosaures no em consta que Catalunya hagi anat per lliure alguna vegada. Una mica més de seny si us plau!

#23 AlfonsBcn, Barcelona, 12/11/2013 - 12:42

#19.3

Pablo, la falta de respecte a la cultura catalana i al seu idioma del Sr. Anson i la "caverna mediàtica" madrilenya no neix amb la voluntat del poble català a decidir el seu futur, és molt anterior.. "de aquellos barros, éstos lodos"
.. i la democracia està per sobre de les lleis, volem votar!

#22 Pablo, Madrid, 12/11/2013 - 12:29

No me creo nada. EMundo lleva meses pegandole muy duro a Rajoy. EMundo es altavoz de Esperanza y Aznar.