Publicitat
Comunicació · 4 d'Octubre de 2012. 18:48h.

Ramon Colom es queda sense programa

El nou espai 'Odissees' d'Enric Calpena substitueix 'Millennium' al 33

Ramon Colom es queda sense programa

Colom, durant un programa. (Foto: TV3)

La direcció de TV3 ha decidit prescindir del programa Millennium, que es veia pel 33, i estava dirigit per Ramon Colom. L'espai, que s'emetia els divendres a la nit, ha estat substituït per Odissees, dirigit i presentat per Enric Calpena.

Colom feia 14 anys que presentava i dirigia Millennium, tot i que el programa ja duia dos anys en pantalla. Millennium era un espai de reflexió sobre el món de la literatura, la ciència, la investigació, el cinema, la docència o el periodisme.

Odissees, per la seva banda, és una sèrie de 13 capítols que viatjarà a través del patrimoni cultural i artístic de Catalunya. Durant els diferents programes es destacaran aspectes curiosos, singulars o atractius d'unes determinades peces o llocs que tenen al darrere una història.

Els capítols que s'emetran d'Odissees són:

-“La càrrega”, de Ramon Casas
-Dama Flàvia
-El castell de Sant Ferran
-El retaule de Guimerà
-La central hidroelèctrica de Cabdella
-La deessa de Gavà
-La portalada de Ripoll
-La tomba d’Elisenda de Montcada
-La Victòria del Cinc d’Oros
-L’escolapi d’Empúries
-Celler de Pinell de Brai
-Els pous de glaç
-El tresor de Sant Pere de Rodes

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 som i serem, València, 05/10/2012 - 18:49

He estat esperant la nova temporada del Millennium amb gran il.lusió i ara veig que no tornarà. Estic molt emprenyat. Em sembla que no deu de ser un programa car. Millennium era un dels programes que fan enorgullir una televisió pública i la societat que la paga. Ramon tens tota la meua solidaritat.

#3 nadia, Barcelona, 05/10/2012 - 09:47

Substituïm un programa de mires àmplies per un altre programa de reportatges sobre fets, llocs, història,... catalans. No podien intentar mantenir les dues propostes? Em sembla que ens mirem massa el melic.

#2 Josep Miquel, Barcelona, 05/10/2012 - 08:27

El Mil·lenium del Ramon Colom, ens ha permès veure en català a personatjes de talla mundial com Jeremy Rifkin o Markus "Mischa" Wolf (ex-cap dels serveis secrets de la RDA). El programa del Calpena pot ser interessant, pero substituir una finestra oberta al mon per tornar a mirar-se el melic...

#1 ThinkTank.cat: , Reus, 04/10/2012 - 20:15

Amb defectes i virtuts era un programa de debat.preferentment sobre temes 'mundials' .A la Corpo només hi caben temes 'nacionals'.Per sobreviure necessito veure als mitjans públics converses assossegades, q tractin els temes a fons i obertes a qualsevol tema.També ens ho treuen.No és priorilari.