Publicitat
Comunicació · 5 de Juny de 2021. 17:20h.

Ramon Pellicer també creu que són "presos polítics"

El presentador fa servir aquesta expressió durant el TN migdia

Ramon Pellicer també creu que són "presos polítics"

El Telenotícies migdia d'aquest dissabte s'ha referit als dirigents independentistes condemnats pels fets del procés com "presos polítics". El conductor de l'espai, Ramon Pellicer, ha afirmat per introduir la peça informativa que abordava la reunió entre Pere Aragonès i Pedro Sánchez que "un dels punts que abordaran" serà "l'indult als presos polítics".

"Un dels punts que de ben segur serà present a la reunió entre Aragonès i Sánchez seran els indults als presos polítics. Uns indults als quals s'oposen formacions com el Partit Popular, que ja ha començat a recollir firmes per impedir que es duguin a terme" ha assenyalat Pellicer.

La peça informativa, seguidament, ha fet una comparativa entre la recollida de signatures que va organitzar el Partit Popular contra l'Estatut de l'any 2006 i la recollida de firmes actual contra els indults als líders independentistes. 

L'informatiu també ha fet un repàs de l'evolució dels resultats electorals del PP a Catalunya en els darrers comicis i ha apuntat que Rajoy va guanyar la presidència del Govern espanyol després de la recollida de signatures contra l'Estatut, que va emprar com a mesura per "debilitar" l'Executiu socialista -expliquen-.

Tanmateix, el Telenotícies migdia ha dedicat gairebé 10 minuts del seu informatiu al canvi climàtic coincidint amb el dia mundial del medi ambient. L'informatiu ha abordat la recollida de residus a les platges, una marató per la neteja de residus, les protestes contra els projectes d'impacte ambiental així com la crisi climàtica.

D'altra banda, en el programa el Suplement de Catalunya Ràdio el tema estrella eren les sectes i el programa estrella de les nits de dissabtes, Preguntes Freqüents, dedicarà aquest dissabte l'espai a la pujada de la llum.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 pepe, Andorra, 09/06/2021 - 12:52

Pagando, San Pedro canta, si este señor viviese en China, seria comunista y si Franco resucitase mañana, le veriamos ponerse la camisa de Falange sin ningun empacho. Claro q yo pensaba q la noticia era q un persona fuera mordida por un perro y no al reves.....Si q ha cambiado esto del periodismo, ahora, es simplemente, propaganda.

#16 electra, Barcelona, 09/06/2021 - 08:32

Aquest també és un mantingut,,,,,,

#15 Ventura, Barcelona, 08/06/2021 - 11:38

Es curioso como personajes que se consideraba periodistas, en los últimos años se han convertidos en Mercenarios de una fantasia, aunque tampoco es nada extraño, la pasta es la pasta. Ramoncin a ti y a tus colegas se os ve demasiado el plumero.

#14 pepe, andorra, 08/06/2021 - 10:10

negacionismo de toda la vida........Negar q son delincuentes y pretender q estan por sus ideas y no por sus hechos es la historia q se han montado en sus cabezas, pero el problema no es q lo diga o lo deje de decir, el problema es q lo pago yo con mi dinero, si esto lo cuenta y lo pagan los separatas, me parece bien, pero q lo hagan con su dinero.

#13 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 07/06/2021 - 10:25

Aquet parrac es inquietant i poc de fiar, com tv3%.