Comunicació · 13 de Gener de 2023. 08:29h.

"Rata immunda" a Puigdemont a TV3

Junts ho troba "gravíssim"

"Rata immunda" a Puigdemont a TV3

El programa Planta Baixa de TV3, que presenta Agnès Marquès i codirigit per Maiol Roger, ha mostrat una imatge de Carles Puigdemont mentre sonaba la cançó "Rata de dos patas", de la mexicana Paquita la del Barrio. "Rata inmunda / animal rastrero / escoria de la vida / adefesio mal hecho", els versos han sonat mentre es feia zoom a la imatge de l'expresident projectada rere la taula del plató.

El secretari d'organització de Junts per Catalunya, David Torrens, ha titllat en un tuit de "gravíssim" l'emissió en antena. L'exdelegat de la Generalitat davant la UE, Gorka Knörr, ha trobat "una indecència" i ha preguntat si "no dimitirà ningú".

Posteriorment, el programa ha emès una disculpa i ha lamentat l'"error tècnic" que ha provocat que sobre la imatge de Puigdemont hagi aparegut una cançó "no relacionada amb el tema que es tractava al programa i en què apareixien uns qualificatius no apropiats".

L'espai de TV3 ha afegit a Twitter que "immediatament ho hem aclarit en directe i hem demanat disculpes als teleespectadors" i ha destacat que "hem fet arribar a Carles Puigdemont". "Lamentem la imatge emesa i reiterem les disculpes a tota l'audiència", conclou.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#67 iñigo, castelló, 16/01/2023 - 17:15

Para una vez que dicen la verdad...

#66 Sergi Sergio, Barcelona, 16/01/2023 - 15:15

Ahora dicen que es gravisimo, ja, ja, ja, años y años insultando a los no independentistas, respuesta es llibertat d'expresio y ahora resulta que esto es gravisimo, ha sigut un error tecnic, han aparegut uns calificatius inapropiats, etc, etc, ja, ja, ja.

#65 marc, barcelona, 16/01/2023 - 13:04

Gravisimo dicen, cuando desde tv3 no paran de insultar a los no separatistas, no paran de vender odio y xenofobia , de poner gente en la diana para ser acosados, pero entonces eso es libertad de expresion...

#64 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 16/01/2023 - 08:30

Ciertamente las ratas deberían presentar una queja formal a TV3

#63 Luigi., Barcino, 15/01/2023 - 22:03

La prueba de que no se trata de un error, es la foto elegida.