Publicitat
Comunicació · 5 de Novembre de 2013. 21:23h.

Rebel·lió a Canal 9

Els treballadors ocupen el plató i denuncien casos de corrupció i abusos sexuals d'exdirectius

L'informatiu de les 20.30 de Canal 9, que presenten Amália Sebastián i Iñaki Espeso, ha començat amb el plató ple de treballadors envoltant els conductors del programa, que han informat de la decisió del Consell de tancar Ràdio Televisió Valenciana. 

Tot seguit, han llegit el comunicat dels treballadors -repetit abans d'acabar-, en què aquests insisteixen que no són responsables de la situació de l'ens sinó que la culpa és de la mala gestió que s'ha fet durant aquests anys i han denunciat casos de corrupció i abusos sexuals. 

"Nosaltres, els treballadors, no serem els qui tanquem aquesta empresa", han dit. I per això han anunciat que no tenien cap intenció de plegar sinó que continuarien treballant amb normalitat fins l'últim minut. 

"Exdirectius d'aquesta empresa -han denunciat- estan implicats en casos de corrupció lligats al cas Gürtel, exdirectius d'aquesta casa que estan imputats per casos d'abusos sexuals a treballadores d'aquesta casa, exdirectius d'aquesta televisió que han fet un ERO il·legal i, ara, els treballadors han de pagar els plats trencats".

"Els treballadors no som responsables de la mala gestió política i econòmica que ha afonat aquest mitjà" i han qualificat la decisió de la Generalitat Valenciana d'"acte de vilesa i covardia".

"Volem mostrar el nostre rebuig a la decisió unilateral de tancar RTVV" i han recordat que "durant 25 anys de servei ha treballat en la difusió de la nostra cultura". Després que Amália Sebastián finalitzés la lectura del comunicat, els treballadors han tancat l'informatiu amb aplaudiments.

Els treballadors, ocupant el plató
Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#41 Pere, Oliva, 06/11/2013 - 19:00

El que va iniciar aquest infern és l'inefable Eduardo Zaplana. Ara està pixant-se de gust a los madriles en una vivenda de 500m en plena castellana. Un cartagenero moreno que no podia comprar-se un Opel(baratet). Si furgaren bé, el cas Barcenas seria una merdeta. I aixó ho sap (segur) Rubalcaba...

#40 joan, tv3 què?, 06/11/2013 - 18:33

Ara que els valencians ja no tenim tv pròpia i per tant el "cuentu" de la reciprocitat entre Canal9 i TV3 se n'ha anat en orris què farà TV3? Continuarà sense emetre cap al País Valencià o amb dos collons reiniciarà l'emissió? Ací estem en "encesa espera". Govern i ERC el sud també existeix!

#39 FRANCESC, Barcelona, 06/11/2013 - 16:41

Per a ofrenar nóves glóries a Espanya,
tots a una veu, germans, vingau,
a tancar Canal-9, que amb TVE,
Intereconomía i 13tv ja en tenim prou.

(Himne oficial de la Comunitat Valenciana, versió PP).

#38 joan, Valencia, 06/11/2013 - 16:25

Han trabajado para nuestra cultura? Jajajjaa. Han hecho lo que les han mandado sin importarles nada ni nadie.
Han cobrado y se han ido a casa sin el menor de los remordimientos.
Para mi hace años que Canal nueve había cerrado.

#37 Kropotkin-Harto de esbirros del régimen, Vic, 06/11/2013 - 15:33

Valenciano, catalán, LAPAO, balear? decimos que son lenguas diferentes pero queremos darles el mismo final...jua, jua...mejor hundidos

#37.1 Lluís, Tortosa, 06/11/2013 - 16:37

Estàs ple d'odi i cinisme.