Publicitat
Comunicació · 9 d'Agost de 2013. 17:44h.

Reclamen que l'Estat intervingui Catalunya

També demanen a Montoro que impedeixi la Grossa catalana en una tertúlia a la televisió dels bisbes

Tertulians de 13TV han reclamat que l'Estat intervingui Catalunya i també que el Govern de Mariano Rajoy impedeixi la rifa catalana que l'executiu d'Artur Mas vol posar en marxa el darrer dia de l'any.

Així, el periodista econòmic Lorenzo Ramírez ha dit que "si una comunitat autonoma no té diners per pagar o per sufragar els serveis publics, que és l'objectiu número 1 en qué s'ha de gastar els diners del Pressupost, uns Pressupostos prorrogats, i ha de demanar diners a l'Estat per que la rescati, el que no potser és que aquesta comunitat autònoma gasti els  diners en el que cregui oportú. Aquesta comunitat autònoma ha de ser financerament intervinguda", ha reblat.

Per la seva banda, l'advocada Montse Suárez ha vaticinat que la rifa catalana serà un "desastre". "Si de 7 milions de catalans només en compren la loteria tres, qui pagarà el premi?"

Segons la tertuliana de la televisió dels bisbes, actualment "les administracions retornen la majoria de cupons". "Això serà un desastre. Es com si es posa un Corte Inglés a Sort", ha ironitzat.

En aquest sentit, Ramírez ha afegit que "és la mateixa història del bo patriòtic: trec un paparet que sé que no pagaré, llenço la pilota cap endavant i després demano el rescat. I Montoro que fa enmig de tot això? Ho pot paralitzar ja, demá mateix".

Una imatge de la taula de la tertúlia
Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#31 Eli, BCN, 11/08/2013 - 12:56

Huyyyyy, como me ponen estos intelectuales tan listos. Cómo me ponen, y sin manos, huuuummmmmm.............uuuuuuuyyyyyyyy, ............ aaaaaahhhhhhh. Qué gustazo.........no paréis ..... ...huuuuuuummmmm. Cuánto sabéis, si seguís así os darán el nuevo Premio Nobel de Inteligencia (española claro).

#30 Lluis Canadell, BCN, 11/08/2013 - 12:50

Qué bien hablan estos tertulianos. Sí señor, bien dicho. Esos sí que son intelectuales de verdad. Además Montoro tendría que intervenir el aire en Catalunya para que los catalanes nos ahoguemos, y quitarnos el sol para no tener luz de día, y volvernos a la peseta en lugar del Euro, y ...............

#29 Miquel, Badalona, 10/08/2013 - 20:42

Doncs jo demano a Europa que intervingui Espanya, que tanquin l'emissora dels bisbes i enviin tots els tertulians cavernicoles a Perejil !!!

#29.1 Cansat, Catalunya, 10/08/2013 - 22:01

De moment encara no Miquel
Pensa que la caverna és una autentica fabrica de independentistes.
De moment, sóc més partidari de denunciar als comissaris polítics espanyols disfressats de cardenals de la CEE.
Això ultim, és infinitament més còmic i més tòxic pels interessos espanyols.

#28 el noi, girona, 10/08/2013 - 18:48

jajajaj són uns catxondos!! és ben bé que viuen en un altre planeta aquseta tropa lo més fotot és que l'esglesia està al darrera

#27 Gavarres, Girona, 10/08/2013 - 18:21

Jajajajaja quin circu! Estan perdent els papers...amb personatges com aquests es impossible de conviure-hi, algu es creu que ens arribariem a entendre? Encara mes important! algu realment te ganes de fer l'esforc d'entendre's-hi?