Publicitat

Un tàndem format per Antoni Bassas i Ignasi Aragay substitueixen Carles Capdevila a la direcció

Relleu a l'Ara

Capdevila comunica a la redacció de l'Ara el relleu de la direcció

El director de l’Ara, Carles Capdevila, va anunciar ahir la seva decisió de renunciar al càrrec que ha ocupat des del naixement del diari. La mesura serà efectiva a partir d’aquest dissabte, 28 de novembre, coincidint amb el cinquè aniversari del mitjà. 

A partir d’aleshores, segons informa el rotatiu, la direcció de l’ARA l’exerciran de manera col·legiada entre Antoni Bassas, com a director audiovisual, i Ignasi Aragay, com a director adjunt.

Capdevila seguirà treballant pel diari en qualitat de director fundador i mantindrà tant la seva columna diària com les entrevistes i els reportatges que realitzava. Tot i això, el periodista deixarà d’escriure des de demà i durant uns dies la columna, per sotmetre’s a una operació del càncer que pateix.

Carles Capdevila, en el seu article d’avui, aclareix que la decisió no es pren arran de cap complicació mèdica: “Em toca lluitar, viure, riure i escriure, i ho voldré fer dedicant totes les meves energies a aquestes quatre causes, i conciliant-ho amb la proximitat total a la gent que estimo. No hi vegeu cap complicació en un tractament mèdic que va molt bé, ni cap renúncia”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#10 Toma.s, Barcelona, 26/11/2015 - 12:25

Añadir comentario...si...pero que no moleste.

#9 Paco, Barcelona, 25/11/2015 - 18:28

A ver lecciones ni una,de algunos independentistas mezclando enfermedad con lo que representa una redacción afortunada, cobrando buenisimos sueldos y q no sufre el paro como la mayoría de la sociedad Catalana. Respeto a la enfermedad de este señor, que sufren familias, pero no pleitesía al periodico

#8 miquel49, Barcelona, 25/11/2015 - 18:19

Molta sort, Carles Capdevila i confiança amb la ciència.

#7 Xipolleig, Barcelona, 25/11/2015 - 17:44

Veient alguns comentaris un és conscient del grau d'indigència intel.lectual i de degradació moral a el que ha arribat una bona part de l'antiindependentisme.
Són com la gent que recolza una dictadura que, encegats, perden qualsevol contacte amb la realitat i es tornen antisocials

#6 Todo lo rural, condensando en un panfleto, 25/11/2015 - 17:30

Menuda redacción de palmeros subvencionados, a mi me daría vergüenza ajena trabajar en un sitio así, al dictado hiper político, sin foros, sin nada excepto consignas. El periodismo más cutre y casposo de España, está condensado en el pensamiento de Barretina calada hasta el entrecejo del Ara.

#6.1 ktt73, sants, 25/11/2015 - 17:48

Calla!! catxo trolll

una mica més de respecte per una persona malalta

#6.2 Xipolleig, Barcelona, 25/11/2015 - 17:53

Ktt3, no poden tenir respecte per les persones, són extremistes espanyol

#6.3 Todo lo rural, condensado en un panfleto, 25/11/2015 - 18:12

ktt73 me ves hablando de la enfermedad demagogo?Todo el respeto por eso, ninguno por la redacción ni lo que representa.Tampoco veo ese indignación cuando se le desea a la mitad de la población irse de Cataluña, dejando pisos y propiedades. así que ninguna lección IMBERBE.Se puede criticar al Ara,si!