Publicitat
Comunicació · 18 de Novembre de 2016. 10:22h.

Relleu al 324 després de la 'polla del PP'

Medir Plandolit substitueix Eva Varas com a editor del portal informatiu de la CCMA

Relleu al 324 després de la 'polla del PP'

Imatge del tuit compartit pel 324

El periodista Medir Plandolit serà el nou editor del 324.cat en substitució d'Eva Varas. El relleu arriba després de la polèmica que es va crear arran que el perfil de Twitter del portal informatiu de la CCMA retuitegés una imatge ofensiva amb el PP i el PSOE -el famós puny dels socialistes sostenint un penis amb la gavina dels populars al capdamunt-.

La Corporació  evita vincular el relleu amb el tuit i informa en un comunicat que Plandolit "treballarà per a la màxima integració del 324.cat a la redacció d'informatius, en la incorporació de nous formats i en la cerca de nous públics a partir de les tendències actuals de consum de la informació". També exposa que l'objectiu del nou editor del portal és "aconseguir que el 324.cat sigui el referent en la informació digital d'aquest país".

plando.jpg

El tuit en qüestió va provocar que el líder del PPC al Parlament, Xavier García Albiol, demanés la dimissió del responsable de l'àrea digital de Televisió de Catalunya, Saül Gordillo, i la seva compareixença. Gordillo, per la seva banda, va atribuir el tuit a la "pressió" que pateixen els responsables de les xarxes socials dels mitjans públics.

"Sovint no som justos amb l'excessiva i elevada pressió que tenen els treballadors que gestionen aquestes eines", va respondre Gordillo a la diputada del PPC, Andrea Levy, en la darrera comissió de control de la CCMA.

"A més de demanar disculpes, han pres alguna mesura? ¿Han presentat alguna denúncia si és cert que, com va dir, els comptes de xarxes socials van ser piratejats'?", va preguntar Levy, que va lamentar que "ni ha presentat denúncia davant la policia ni s'ha demanat informe intern sobre el que ha passat".

La diputada del PPC també va demanar al director de mitjans digitals de la CCMA, Saül Gordillo, que "deixin de demanar perdó i admetin que estan utilitzant la ràdio i la televisió per difondre el seu missatge independentista".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Casper, Bcn, 21/11/2016 - 12:23

Esta marranada solo puede suceder en TV3 ¿os imagináis esto en una cadena pública o privada a nivel nacional? Pero claro ahora lo que está de moda es que ser independentistas da derecho a rajar contra todo lo español. O sea etnicismo y agresión por lo español. Luego les replicas y a llorar.

#5 Julià Sorel, Granollers, 18/11/2016 - 16:21

Absolutament injust el relleu. Han buscat un cap de turc per tapar la incompetència dels directius.

#4 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 18/11/2016 - 15:41

Sembla que ja heu trobat al hacker oi ?


Fillsdeputa.

#3 botifler1914, Sinitaca, 18/11/2016 - 12:24

Ahora puede trabajar para el canal TV3.

#2 figaro, barna, 18/11/2016 - 11:44

¡Vaya cultura y educación de TV3! Esta es la TV del independentismo y la que, mintiendo descaradamente, asegura que en una Cataluña independiente tendríamos una mayor educación y todos vivir´ñiamos mejor. Al anuncio me remito. Y seguro que los de la mamandurria sí que vivirían mejor. Sois sangu