Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2014. 13:52h.

Relleu del director d'El País

La crisi del paper fa caure tres directors en tres mesos: Javier Moreno, Pedro J. Ramírez i José Antich

Relleu del director d'El País

Javier Moreno (Foto: elpais.com)

La cúpula d'El País, en una reunió a la qual han assistit el president executiu de Premsa de Prisa, Juan Luis Cebrián, i el conseller delegat del diari, José Luis Sáinz; han acordat destituir Javier Moreno com a director d'El País.

Antonio Caño, que fins ara era subdirector del diari, corresponsal cap a Washington i responsable de l'edició d'Amèrica; és l'escollit per substituir Moreno com a director del diari.

Moreno va ser nomenat director del diari el 2006, any en què el diari va celebrar el seu 30 aniversari. Va substituir llavors a Jesús Ceberio, que va passar a ocupar-se de la coordinació de tots els mitjans escrits del grup Prisa. 

En només tres mesos, tres diaris han substituït el seu director. En efecte, La Vanguardia va decidir el relleu de José Antich per Màrius Carol i Casimiro García-Abadillo va substituir Pedro J. Ramírez al capdavant d'El Mundo.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 19/02/2014 - 15:48

El canvi de Director de la Vanguardia preferia el de abans no el de ara . El nou Director ara si vols Opinar ja no ja tanta llibertat Ara ja mes controls ara demanen CONTRASEÑA per mi aixo es que no volem poguen opinar en llibertat .Ara ja no segueixo pas La Vanguardia per internet ni paper

#4 Alvaro, Bcn Española, 18/02/2014 - 19:55

ARTUR MARX esta de capa caiguda. Ara falta que tambe el fotem fora. No mes CorrupCiu!

#3 Gerard, Barna, 18/02/2014 - 16:45

La crisi del paper o la intervenció del poder financer sobre el polític i d'aquest sobre el periodístic? Que no ens mamem el dit.

#2 Alaguait, BCN, 18/02/2014 - 16:02

Lo de Josep Antich de la Vanguardia Española ha estat més un moviment tàctic per part del Comte de Godó que un altra cosa, ja que el Sr. Antich flirtejava massa amb la causa independentista malgrat no mostrar-hi un suport absolut i obert... En canvi el Marius Carol és més de la corda de la 3a. via.

#1 xaviacus, Piera, 18/02/2014 - 13:57

clar.. fan fora a pedroj del mundo i a javier moreno de el pais... ara els dos diaris son mes proclius al govern. A canvi el govern aproba la vergonyosa LPI, lamentable.