Publicitat
Comunicació · 15 d'Abril de 2019. 09:45h.

Relliscada de Lídia Heredia

La presentadora de TV3 demana si el programa del PP "porta alguna cosa més que atacar" la cadena i Cayetana replica que "no lo menciona"

La cap de llista del PP per Barcelona al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha replicat la presentadora d'Els matins, Lídia Heredia, després que aquesta li hagi demanat si "el programa electora porta alguna cosa més que atacar TV3". "Crec que no esmenta la televisió pública", li ha contestat la candidata popular.

Álvarez de Toledo ha defensat "la democràcia no és només votar, és també que es respecti el pluralisme democràtic" i ha subratllat que "s'utilitza TV3, que és de tots, per fer mal a la meitat dels catalans, per humiliar-nos". En aquest sentit, ha dit que hi ha "quantitat de programes que es dediquen a atacar a la meitat dels catalans".

La candidata del PP ha afirmat que "TV3 participa activament en un cop a la democràcia" i ha recordat que el director de la cadena, Vicent Sanchis, "està processat per desobediència". "TV3 és part d'un procés molt lamentable de divisió, enfrontament en aquesta comunitat; per l'intent del nacionalisme d'ocupar tot el públic arraconant el constitucionalisme", ha sentenciat.

Cayetana Álvarez de Toledo ha dit que "TV3 s'ha convertit en una televisió purament de part, per als molt cafeters; una televisió només per als que estan molt implicats en el projecte nacionalista". "Per l'altra meitat de Catalunya és una televisió que estan deixant de veure, una televisió residual", ha exposat.

Finalment, la cap de llista del PP per Barcelona ha reiterat que "TV3 és de tots o no és de ningú" perquè "quan una televisió és pagada per tots ha de respectar tothom i ser de tothom". "Els valors democràtics profunds d'una societat s'han anat perdent sistemàticament en aquesta comunitat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#35 Joan c, Bcn, 16/04/2019 - 18:42

Porto seguint.aquest.diari digital i el.resum seria.que pa.majoria.són ultres amargats ...i.em quedo curt

#35.1 Albert, BCN, 17/04/2019 - 22:12

Todos excepto tu, el purria i el jordi br....no? jajajaja

#34 Sergi , Barcelona, 16/04/2019 - 17:41

Acojonante, que paliza, hablando claro y a la cara.

#33 Sarola, Castelldefels, 16/04/2019 - 07:37

Ja ha començat el Sant Martí per el Clan dels Heredia.

#32 Casandra, barcelona, 16/04/2019 - 07:14

...la audiencia no es garantía de buenas formas.
...no es el tarana "hablar de frente", aquí el modus operandi es....
...si, puerilidad, grosería y falta de respeto.
Aunque estamos así hace más de 30 años, desgraciadamente porque el estado ha mirado hacia otro lado, mientras adoctrinaban y etces., en escuelas y medios.

#31 Xisxes, Barcelona, 16/04/2019 - 06:43

Que triste que un periodista dependa siempre de las lentejas que le da un político.