Publicitat
Comunicació · 24 de Gener de 2013. 09:34h.

Relliscada d'El País

Publica una foto d'un home entubat dient que es tracta d'Hugo Chávez

Relliscada d'El País

Portada inicial d'El País

El País va retirar aquesta matinada de la seva pàgina web una foto que mostrava a un home entubat en un llit d'hospital i que "una agència informativa (GTRES Online) havia subministrat al diari afirmant que es tractava d'Hugo Chávez, president de Veneçuela", segons afirmen.

El diari havia triat la fotografia per a la portada impresa i la va haver de retirar a última hora. "L'incident pot ocasionar que l'edició impresa del diari amb data d'avui dijous 24 de gener no estigui disponible en alguns quioscos, tant a Espanya com a l'estranger", lamenta.

El País demana "disculpes als seus lectors pel perjudici causat". El diari ha obert una investigació per determinar les circumstàncies dels fets i els errors que s'hagin pogut cometre en la verificació de la fotografia.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 24/01/2013 - 20:38

Son los del Mundo los q la publican y la q se hubiera liado, seguro q habría mas de 50 comentarios. Pero como es el inquilino de los innombrables, pues silencio q te crió. Si es q todos somos iguales, pero algunos, mas iguales q otros, q diría Orwell.

#1 Bernat, Barcelona, 24/01/2013 - 11:17

Relliscada de e-notícies. És bastant hipòcrita aquesta notícia. Extremadament desagradable. Podrieu tenir una mica de respecte i treure la notícia