Publicitat
Comunicació · 2 de Novembre de 2011. 17:59h.

Renuncia a les subvencions fins que es resolgui el conflicte laboral

Comunicació 21 assegura que ha pres la decisió "voluntàriament"

Renuncia a les subvencions fins que es resolgui el conflicte laboral

L'empresari David Centol, en una foto d'arxiu

El grup Comunicació 21 ha anunciat en un comunicat que renuncia a rebre "cap tipus" de subvenció per part del Govern, a través de la Direcció General de Mitjans de Comunicació. La decisió es mantindrà fins que "es resolgui el conflicte laboral" que manté "amb una part d'extreballadors".

L'empresa editora ha indicat "estar al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social i amb Hisenda", a banda de "complir amb tots els requisits per rebre subvencions públiques", però que ha decidit "voluntàriament" renunciar-hi.

El grup editor ha afegit que "les edicions de proximitat així com els portals sectorials funcionen amb normalitat malgrat les dificultats extremes que està patint el sector de la comunicació en particular i l’economia en general”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Dignitat, barcelona, 04/11/2011 - 14:21

Aquest personatge encara en actiu? Es parla molt de la dictadura i del que va fer contra la llibertat d'expressió.Però aquest individu porta 20 anys prostituint el periodisme. És un indecent. Més informació sobre el seu modus operandi al Col·lectiu Ronda.

#3 Asura's, Mollet del Vallès, 02/11/2011 - 19:52

Que vol dir ?estar al corrent? amb la Seguretat Social?
Si deu milers d?euros com a d?estar al corrent?
No es pot tenir menys vergonya?. i menys fugir corrents del local on estava situada l?empresa i desapareixer del mapa.

#1 Kropotkin, Vic, 02/11/2011 - 19:10

Jua, jua, jua,... ¿Otro mas viviendo de subvenciones al catalanismo? Jua, jua, jua,...

#1.1 Albert, Tiana, 03/11/2011 - 08:28

És clar, Kroptnin, és clar... Es veu que a Espanya les subvencions no existeixen. Es veu que l'insituto Cervantes, per exemple, viu de l'aire que respiren... I el mateix val per França, Suècia, etc... Però no, els catalans som els únics subvencionats. Segons tu hem inventat la subvenció.