Publicitat
Comunicació · 31 de Juliol de 2022. 13:20h.

Reobren un cas contra TV3 per delicte d'odi

Per unes imatges i comentaris al programa Planta Baixa

Reobren un cas contra TV3 per delicte d'odi

L'Audiència Provincial de Barcelona ha reobert un cas contra TV3 per delicte d'odi i d'assetjament a l'Asociación Brigada de Limpieza Segadors del Maresme- un grup comarcal que es dedica a retirar consignes independentistes- en base a les imatges i comentaris abocats al programa Planta Baixa de la cadena publica el 23 de març de 2021.

L'associació va presentar un recurs supletori d'apel·lació, després que el Jutjat d'Instrucció número 4 de Sant Feliu de Llobregat sobreseies la denúncia presentada per l'Asociación Brigada de Limpieza Segadors del Maresme, en la que també estan implicats Ricard Ustrell, Pol Andiñach, Xavi Rossinyol i Maiol Roger.

Ara, l'Audiència Provincial de Barcelona ha reobert el cas, estimant així el recurs d'apel·lació interposat per l'associació i ordena al jutge instructor "la pràctica de les diligències que s'estimin pertinents", segons ha pogut saber e-notícies.

En la seva apel·lació, l'Asociación Brigada de Limpieza Segadors del Maresme al·lega que algun dels convidats al programa Planta Baixa "lluny de limitar-se a ser crític amb qui defensen la ideologia d'extrema dreta o feixista" proposa que "entre tots, fent una crida a tots els teleespectadors, fem la vida més difícil o incòmoda a aquells allà on siguin o en els seus llocs de treball, assetjant-los, identificant-los i exercint pressió sobre ells".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 31/07/2022 - 23:06

Que no pari, hi ha molta hipocresía normalitzada de mà del nacionalisme dins la societat i nomès es pot sollucionar d'una manera

El nacionalismes a Espanya actúen com un desordre autoinmune dins la societat; posant un contra els altres sota invents,enganys i manipulació barroera per qüestió de lucre i poder coarcitiu

#9 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 31/07/2022 - 21:57

¿Delito de odio en TV3?¿de odio? Que va, es una nueva sección de pesca, un jara y sedal a lo Pompeu Gener, donde se llama a identificar y asediar al sirulo machjrulo, especie invasora que apaña la comida a la propia. Para montar cacerías de esa bestia étnica, vaya.

#8 El niño de Canet de Mar, Canet de Mar, 31/07/2022 - 18:17

Mano dura contra Cuellilargo ( también conocido como Pol Andiñach ).

#8.1 Uriol , el del faristol, Orioland, 31/07/2022 - 19:17

Igual lo podemos emparejar con Cayetana.

#8.2 Xarnegu agraït, Barcelona, 31/07/2022 - 22:47

Ho has clavat.

#6 Barcelonés, Cataluña está podrida, 31/07/2022 - 17:49

Al parecer la corrupción de TV3 carece de límites, después de robar el dinero destinado a la COVID ahora da un contrato millonario a Roures para la corresponsalía en Jerusalén, estimado en 1,14 millones de euros en cuatro años, debe de ser porque allí ocurre lo más importante del mundo mundial

#5 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 31/07/2022 - 15:59

L'ou de la serp del feixisme més descarnat ja ha eclosionat, fa temps, a la patètica TV3.