Publicitat
Comunicació · 11 de Gener de 2022. 11:27h.

Repàs a Rahola a l'Argentina

Un diputat critica la seva "ignorància" i que tingui "visions tan totalitàries"

Repàs a Rahola a l'Argentina

Javier Milei, el diputat liberal que va ser escollit en les darreres eleccions argentines, ha criticat la "ignorància" de Pilar Rahola després que la periodista hagi qüestionat que Milei vulgui sortejar el seu sou com a membre del parlament.Rahola ha manifestat al canal argentí La Nación + que "no es pot jugar amb la dignitat d'un càrrec públic" que, segons ella, "ha de tenir un sou regulat". "Amb això no s'hi juga, però si tu ets, de cop, el xèrif de poble... A mi em recorda a conceptes molt feudals, el papa diner, el 'pare padrone'... Què és això? M'ha semblat horrorós", ha argumentat.

Milei li ha suggerit que "s'informi millor" perquè "criticar tan vagament desconeixent la situació és una cosa d'algú molt precari". "Noto un conjunt d'afirmacions d'una persona furiosa on part de la seva fúria obeeix a la seva ignorància", ha reblat.

També ha lamentat que "no accepta la llibertat" perquè "si jo estic exercint un càrrec i a mi se'm paguen uns diners, jo amb aquests diners puc fer el que em doni la gana". "Aquesta dona és algú que està alineada amb l'esquerra. Per tant, sembla molt difícil demanar-li sortir de visions tan totalitàries. De fet, el primer que fa és fer comparacions poc felices en aquest sentit", ha assenyalat.

A més, ha lamentat que "no sols no volen permetre que jo gasti aquests diners com a mi em doni la gana sinó que també volen regular la manera" i ha afegit que "estan malalts de col·lectivisme, d'intervencionisme". "Són uns dirigistes, uns totalitaris", ha sentenciat.

Finalment, el diputat argentí creu que Pilar Rahola "té el xip socialista al cap i diu coses veritablement absurdes" com, per exemple, que "el càrrec hauria de tenir una retribució raonable". "Si s'aixeca Hayek de la tomba li pega un ball morbós i li dirà que llegeixi la 'Fatal Arrogància'. Qui és ella per a dir el número que és just? A cas es creu que és Déu?", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#46 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 12/01/2022 - 17:10

La dignitat nostrada no té fronteres!! La Pilar és la nostra ambaixadora plenipotenciària!!

Quanta dignitat!!

#45 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 12/01/2022 - 17:05

La nostra Pilar!! Deixant ben alt el pavelló per allà on passa!! Mostrant al món sencer la nostra immensa dignitat!!

Quanta dignitat!!

#44 G. Cob. A., El Prat de Llobregat, 12/01/2022 - 10:38

camisas, aixecades de camisa que dicen en catalán.

#43 G. Cob. A., El Prat de Llobregat, 12/01/2022 - 10:38

Sin leer los comentarios anteriores, me arriesgo a decir que alguna o algún lazy pazy, dirá que el titular, cuanto menos es sexista, por la acepción, sacada de contexto, sexual.
Para gustos colores. Para preferencias géneros diversos como inteligencias múltiples.
En fin, que le leyeron la cartilla según he leído sin saber si ya no levantará m

#42 Llop Hammer, Barcelona, 12/01/2022 - 04:48

Podía quedarse allí como compesanción por daños, nosotros ya soportamos a Echenique, Pisarello, Caram o Fachín... cuatro por una es un cambio justo.